Κάνει άνετα καριέρα στο μόντελινγκ: Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έφτασε τα 20 και είναι τόσο όμορφη όσο και η μητέρα της

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα: Μια νεαρή με δυνατότητες για καριέρα στο μόντελινγκ

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», λέει η λαϊκή ρήση, και στην περίπτωση της Ειρήνης Σκλήβα και της κόρης της, αυτή η φράση αποδίδει με ακρίβεια την αλήθεια. Η νεαρή Μαριτίνα Χυδήρογλου, σήμερα 21 ετών, έχει κληρονομήσει όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη μητέρα της διάσημη στον κόσμο της ομορφιάς.

Η Μαριτίνα και η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Η Μαριτίνα είναι αναμφισβήτητα μια καλλονή, όπως και η μητέρα της, η οποία το 1996 είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια Μις Κόσμος. Τα πράσινα μάτια και τα μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά της αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει και της χαρίζουν την εμφάνιση ενός μελλοντικού μοντέλου.

Οι σπουδές και τα ενδιαφέροντα της Μαριτίνας

Παρότι η Μαριτίνα δεν έχει ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της στον κόσμο του μόντελινγκ, τουλάχιστον προς το παρόν, σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή με ειδίκευση στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα και το Μάρκετινγκ. Οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες είναι επίσης έντονες, καθώς η μεγάλη της αγάπη είναι οι εικαστικές τέχνες. Παράλληλα, ασχολείται με την ιππασία, ένα άθλημα που δείχνει την αγάπη της για τη φύση και τα ζώα.

Η οικογένεια της Ειρήνης Σκλήβα

Η Ειρήνη Σκλήβα υπήρξε παντρεμένη από το 2002 μέχρι το 2017 με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου, και μαζί απέκτησαν τη Μαριτίνα το 2003. Παρά την πορεία της στο μόντελινγκ και τις διακρίσεις που κατέκτησε, η Σκλήβα φαίνεται να έδωσε προτεραιότητα στην οικογενειακή της ζωή και στη μητρότητα.

Μια νέα καλλονή στον ορίζοντα

Αν και η Μαριτίνα δεν έχει ακόμη κάνει το βήμα προς το μόντελινγκ, είναι φανερό ότι διαθέτει όλα τα φυσικά προσόντα για να διαπρέψει στον χώρο, εάν το θελήσει. Προς το παρόν, φαίνεται να επικεντρώνεται στις σπουδές και στα ενδιαφέροντά της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει αργότερα τα χνάρια της διάσημης μητέρας της.

Δείτε την πανέμορφη κόρη της Ειρήνης Σκλήβα και πείτε αν το μέλλον της μπορεί να την οδηγήσει προς τον κόσμο της μόδας.

Exit mobile version