Καλομοίρα: «Δεν έχω κάνει πλαστıκές»

Καλομοίρα

Η Καλομοίρα απάντησε στις φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, την πιθανότητα συμμετοχής της ξανά στη Eurovision, αλλά και στις φήμες που τη θέλουν να έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

Με ενθουσιασμό για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Η Καλομοίρα εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, αναγνωρίζοντας το μοναδικό του συνδυασμό του ελληνικού και του ανατολίτικου στοιχείου. Μίλησε με θαυμασμό για τη συνεργασία της Μαρίνας με τον σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινό, λέγοντας ότι είναι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

“Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, γιατί έχει ελληνικό στοιχείο αλλά και oriental. Όταν άκουσα ότι θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με την Μαρίνα Σάττι, σκέφτηκα ότι θα απογειώσει το τραγούδι. Είναι πολύ καλός στο τηλεοπτικό κομμάτι και σε όλα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, είναι καινούριο”.

Δείτε το βίντεο:






Σχετικά με την επιστροφή της στη Eurovision

Όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε ποτέ ξανά στη Eurovision, η Καλομοίρα ήταν ξεκάθαρη ότι δεν είναι κάτι που σκέφτεται αυτή τη στιγμή. Ανέφερε πως, αν και είχε συζητήσεις για ενδεχόμενη συμμετοχή με άλλη χώρα, δεν θα μπορούσε να σηκώσει άλλη σημαία εκτός της ελληνικής.

“Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μου. Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ για την Eurovision γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω κι εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στην Eurovision. Περίμενα για την Eurovision και σκέφτηκα γιατί; Θα βγάλω το κομμάτι που έχω ετοιμάσει. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision με άλλη χώρα και να κρατήσω τη σημαία τους. Είχα κάνει συζητήσεις με άλλη χώρα, αλλά είμαι Ελληνίδα, να σηκώσω άλλη σημαία;”

Απάντηση στις φήμες για πλαστικές επεμβάσεις

Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Με χιούμορ και κατανόηση, τόνισε ότι βρίσκει αστεία τα σχόλια και δεν την ενοχλούν προσωπικά. Παρόλα αυτά, εξέφρασε την ανησυχία της για το πώς αυτά τα σχόλια μπορεί να επηρεάσουν τα παιδιά της στο μέλλον.

“Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, και που θα πάρει σχόλια η κόρη μου τέτοια αν ποτέ κάνει social media. Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω”.

Με αυτές τις δηλώσεις, η Καλομοίρα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα τα σχόλια και τις κριτικές που δέχεται, δείχνοντας πως προτεραιότητά της είναι η ευημερία της οικογένειάς της.

Exit mobile version