Καίτη Γαρμπή για Διονύση Σχοινά: «Δεν θα χώριζα για μια απιστία, δεν χάνεις έναν άνθρωπο τόσο πολύτιμο γιατί είδε μια γυναίκα ωραιότερη»

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή για τον Διονύση Σχοινά: «Δεν χάνεις έναν τόσο πολύτιμο άνθρωπο επειδή είδε μια ωραιότερη γυναίκα…»

Η Καίτη Γαρμπή, γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, και αποκάλυψε τις απόψεις της σχετικά με την απιστία και τον μοναδικό λόγο που θα την οδηγούσε στο διαζύγιο.

Η σχέση με τον Διονύση Σχοινά: Μια ιπποτική αγάπη

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον Διονύση Σχοινά, τονίζοντας τις αξίες και τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν ξεχωριστό στη ζωή της. «Από την πρώτη στιγμή είδα την καλοσύνη του, την γενναιοδωρία του, και την ευγένεια του. Είναι ένας σύγχρονος ιππότης», σημείωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως ο σύζυγός της την έκανε να νιώθει βασίλισσα. Παράλληλα, επεσήμανε ότι η ισχυρή του προσωπικότητα ήταν αυτό που την κέρδισε και τη διατήρησε κοντά του όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν ξέρω αν ένας άλλος άνδρας, όσο πλούσιος κι αν ήταν, θα μπορούσε να με κάνει να νιώθω έτσι. Ο Διονύσης έχει μια ισχυρή προσωπικότητα, κι αυτό είναι που μας κράτησε μαζί για 30 χρόνια», ανέφερε, τονίζοντας ότι η σχέση τους είναι ισότιμη. Αν και δεν λείπουν οι στιγμές τσακωμού, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ποτέ δεν κοιμήθηκαν χωριστά. «Κρατάω μούτρα, γυρνάω την πλάτη, αλλά ποτέ δεν κοιμηθήκαμε χωριστά», πρόσθεσε.

Η απιστία και η σημασία της κατανόησης

Σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που θα την οδηγούσε στο διαζύγιο, η Καίτη Γαρμπή ήταν σαφής. Δήλωσε πως δεν θα χώριζε εξαιτίας μιας απιστίας, καθώς θεωρεί ότι δεν είναι λόγος να χάσεις έναν τόσο πολύτιμο άνθρωπο από τη ζωή σου. «Δεν μπορείς να χάσεις έναν τόσο πολύτιμο άνθρωπο από τη ζωή σου επειδή κάποια στιγμή είδε μια ωραιότερη γυναίκα και του έκανε κλικ», είπε η Γαρμπή, υπογραμμίζοντας τη σημασία της κατανόησης στη σχέση.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι, πολλές φορές, οι γυναίκες, μόλις γίνουν μητέρες, δίνουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στα παιδιά, αφήνοντας τον σύντροφό τους σε δεύτερη μοίρα. Αυτή η αλλαγή στη δυναμική της σχέσης μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές αδυναμίας. Ωστόσο, για την τραγουδίστρια, μια τέτοια στιγμή δεν είναι αρκετή για να διαλύσει μια μακροχρόνια σχέση.

Ο μοναδικός λόγος διαζυγίου

Παρόλα αυτά, η Καίτη Γαρμπή ήταν κατηγορηματική για το πότε θα έπαιρνε διαζύγιο. Αν ο Διονύσης Σχοινάς της έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα, δεν θα προσπαθούσε να τον μεταπείσει. «Αν μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη», τόνισε, εξηγώντας πως, σε μια τέτοια περίπτωση, το παιχνίδι έχει ήδη χαθεί.

Η Γαρμπή ανέφερε ότι θα άφηνε τον σύζυγό της να φύγει χωρίς να επιδιώξει να τον κρατήσει, καθώς θεωρεί ότι μια τέτοια προσπάθεια θα ήταν μάταιη και θα την έκανε να φαίνεται γελοία. «Όταν σου λέει ο άντρας σου ότι είναι ερωτευμένος με άλλη, το έχεις ήδη χάσει», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version