Συνήθως οι σεφ γίνονται διάσημοι χάρη στη δημιουργία μίας ξεχωριστής γεύσης ή στην επιτυχία του εστιατορίου τους. Όχι ο Gordon Ramsay.
Έγινε γνωστός από τις βωμολοχίες του στην εκπομπή “Kitchen Nightmares” και τώρα κάνει…καριέρα αποκαλύπτοντας τις πιο αηδιαστικές πτυχές του επαγγελματικού κόσμου της μαγειρικής.
Η τελευταία του αποκάλυψη αφορά τη “σούπα της ημέρας” και γιατί δεν θα πρέπει ποτέ να την παραγγέλνεις όταν βγαίνεις για να φας έξω σε κάποιο εστιατόριο.
Ο γνωστός σεφ προτείνει να ρωτάς πρώτα ποια ήταν “η σούπα της ημέρας”…χθες!
Ο λόγος; Πολύ πιθανό να είναι επίσης η σούπα του σήμερα, του αύριο και ίσως ολόκληρου του μήνα!
Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή δεν είναι η πιο αηδιαστική αποκάλυψη που έχουμε ακούσει για τα εστιατόρια. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς με ταπεράκια με χθεσινές και προχθεσινές σούπες βγάζουμε όλο το χειμώνα!
Για τον Gordon Ramsay, ωστόσο, ο οποίος είναι γνωστό πως είναι κάπως ιδιότροπος με το φαγητό, κάτι τέτοιο αποτελεί πραγματικό έγκλημα! Έχει βέβαια ένα δίκαιο, εδώ που τα λέμε…
Όταν πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο περιμένεις να φας φρέσκο, καλομαγειρεμένο φαγητό και όχι χθεσινά περισσεύματα.
Αν αυτό ωστόσο είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των κουζινών, θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα…