Γιούλικα Σκαφιδά: Βάπτισε τον γιο της – Το υπέροχο διπλό όνομα που πήρε

Γιούλικα Σκαφιδά

Η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράζεται φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της – Το διπλό όνομα που του έδωσαν

Η γνωστή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά κοινοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου μια σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, παρουσιάζοντας στιγμιότυπα από τη βάπτιση του 11 μηνών γιου της.

Η βάπτιση, η οποία πραγματοποιήθηκε έναν μήνα πριν στην Καλαμάτα, έγινε σε αυστηρά ιδιωτικό πλαίσιο. Παρόντες ήταν στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας της Σκαφιδά, ενώ μία από τις νονούς ήταν η καλή της φίλη και συνάδελφος, Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Το όνομα του μικρού

Ο γιος της Σκαφιδά έλαβε το όνομα Άγγελος – Γεράσιμος, ένα διπλό όνομα με έντονη συμβολική αξία. Η ίδια η Σκαφιδά μοιράστηκε τα συναισθήματά της μέσα από την ανάρτησή της, λέγοντας:

«Μια ηλιόλουστη μέρα, πριν ένα μήνα, βαφτίσαμε στην Καλαμάτα τον Άγγελο – Γεράσιμο και μετά χορέψαμε στον ελαιώνα! Και ήταν όλοι εκεί! Με πολύ αγάπη και χαμόγελα ζεστά. Ευδοκία, Αλεξία, Θάνο είστε υπέροχοι νονοί! Σας ευχαριστούμε πολύ!»

Η μυστικότητα και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Η τελετή πραγματοποιήθηκε χωρίς τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών, διατηρώντας τη σημασία της ημέρας ιδιωτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Σκαφιδά, αν και ενεργή στα social media, προτίμησε να κρατήσει αυτήν την οικογενειακή στιγμή μακριά από το δημόσιο βλέμμα, δίνοντας έμφαση στη σημασία της οικογένειας και των κοντινών φίλων.

Το χαρούμενο κλίμα και η ξεχωριστή μέρα

Μετά την τελετή, η γιορτή συνεχίστηκε σε χαλαρό και χαρούμενο κλίμα, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τον καιρό και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προσέφερε ο ελαιώνας. Η ανάρτηση της Σκαφιδά έδειξε ξεκάθαρα την ευγνωμοσύνη της προς τους νονούς και όλους τους παρευρισκόμενους, υπογραμμίζοντας τη χαρά και την ευτυχία που επικρατούσε εκείνη τη μέρα.

Exit mobile version