Γιώργος Γιαννόπουλος σε Δημήτρη Πανόπουλο: «Το πας εκεί,στο κουτσομπολιό»

Weekenders'

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ”Weekenders” και μίλησε για τη νέα του θεατρική δουλειά, αλλά και για τον Χρήστο Μάστορα, με σχόλια που σίγουρα θα συζητηθούν. Με τον μοναδικό του τρόπο, κατάφερε να δώσει ξεχωριστό ύφος στη συνέντευξή του, ενώ η συζήτηση απέκτησε ενδιαφέρον με τις απρόσμενες ατάκες του.

Η μουσικοθεατρική παράσταση “Καζαντζίδης: Υπάρχω – Ο μύθος ζει”

Ο γνωστός ηθοποιός παρουσίασε την παράσταση “Καζαντζίδης: Υπάρχω – Ο μύθος ζει”, η οποία θα ανέβει στο μουσικό στέκι Σφίγγα. Η παράσταση, αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη, περιλαμβάνει στοιχεία μουσικής και θεάτρου, συνδυάζοντας την τέχνη της υποκριτικής με το τραγούδι σε έναν φόρο τιμής για τον θρυλικό Έλληνα τραγουδιστή. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μοιράστηκε το πάθος του για το έργο αυτό, αποκαλύπτοντας πτυχές της προετοιμασίας και της έμπνευσης πίσω από την παράσταση.

Ο ρόλος του Χρήστου Μάστορα στην παράσταση

Σε μία στιγμή της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος προσπάθησε να στρέψει τη συζήτηση στον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος ενσαρκώνει τον Στέλιο Καζαντζίδη στη συγκεκριμένη παράσταση. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, όμως, θέλησε πρώτα να ολοκληρώσει τις σκέψεις του, δείχνοντας με μία έξυπνη ατάκα τη διαφωνία του για τη διακοπή.

Δ.Π.: Ο Χρήστος Μάστορας…

Γ.Γ.: Μισό λεπτό, να ολοκληρώσω! Εσύ εκεί πας, στο κουτσομπολιό, θα σε φτάσω κι εκεί.

Με τη χαρακτηριστική του ευθύτητα, ο ηθοποιός επέμεινε ότι θα μιλήσει για τον Μάστορα, αλλά όχι πριν ολοκληρώσει τη σκέψη του. Ο Πανόπουλος, με την σειρά του, εξήγησε πως απλώς ρωτάει τη γνώμη του, υποστηρίζοντας ότι η ερώτησή του δεν είναι κουτσομπολιό αλλά μέρος της συζήτησης, δεδομένου ότι ο Γιαννόπουλος έχει συμμετάσχει και σε άλλες παραγωγές για τον Καζαντζίδη.

Θ.Π.: Ρωτάει τη γνώμη σου, δεν είναι κουτσομπολιό, αφού έχεις παίξει και στην ταινία.

Η απάντηση του Γιώργου Γιαννόπουλου για τον Μάστορα

Μετά από μια μικρή αναμονή, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ανταποκρίθηκε με τον μοναδικό του τρόπο, κρατώντας την ένταση της συνομιλίας σε κλίμα χιούμορ και ειλικρίνειας. “Θα φτάσουμε κι εκεί, θα τον υμνήσω, ηρέμησε!”, είπε ο Γιαννόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκτιμά τον Μάστορα και αναγνωρίζει τη δουλειά του, αν και επέλεξε να διατηρήσει τον έλεγχο της συνομιλίας και να προχωρήσει στον δικό του ρυθμό.

Exit mobile version