Γιώργος Αυτιάς: «Από τη λαϊκή ξεκίνησα…»-Ρεπορτάζ σε λαϊκή αγορά των Βρυξελλών-Πόσο κοστίζουν τα ψάρια και το λάδι [βίντεο]

Γιώργος Αυτιάς

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αυτιάς, ήταν καλεσμένος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε ένα ρεπορτάζ που πραγματοποίησε σε λαϊκή αγορά των Βρυξελλών. Το ρεπορτάζ εστίασε στις τιμές βασικών προϊόντων, κάνοντας συγκρίσεις και καταγράφοντας τις εντυπώσεις του.

Η αγορά των Βρυξελλών και η ακρίβεια στα ψάρια

Ο Γιώργος Αυτιάς, στο πλαίσιο της έρευνάς του στη βελγική πρωτεύουσα, επεσήμανε ότι οι τιμές των ψαριών είναι ιδιαίτερα υψηλές. Με τη βοήθεια της κάμερας κατέγραψε ενδεικτικά τις τιμές ορισμένων προϊόντων, όπως το λάδι, οι ελιές και άλλα τρόφιμα, ενώ σχολίασε ότι η εμπειρία του θύμισε τα πρώτα βήματά του στη δημοσιογραφία. «Από τη λαϊκή ξεκίνησα, από τα βενζινάδικα ξεκίνησα» ανέφερε χαρακτηριστικά, αναπολώντας τα πρώτα του χρόνια στον χώρο.

Τιμές προϊόντων στη λαϊκή αγορά

Στο βίντεο, ο Γιώργος Αυτιάς κατέγραψε τις τιμές από διάφορα προϊόντα στην αγορά των Βρυξελλών. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «εδώ στην κεντρική αγορά των Βρυξελλών βρήκαμε λάδι Μεσσαρά 750 ml στα 15 ευρώ. Τσακιστές ελιές 20 ευρώ το κιλό, 20 ευρώ το κιλό έχουν και οι ξηροί καρποί». Ο ευρωβουλευτής συνέχισε την καταγραφή, σχολιάζοντας επίσης τις τιμές στα ψάρια, όπως το χταπόδι που κοστίζει 32,90 ευρώ το κιλό και τα μπαρμπούνια που πωλούνται προς 54,64 ευρώ το κιλό. Η τσιπούρα και το φαγκρί κοστίζουν 49,80 ευρώ το κιλό, ενώ το φιλέτο μπαρμπουνιού φτάνει τα 74,85 ευρώ το κιλό.

 

Exit mobile version