Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Βαφτίζουν σήμερα την 8 μηνών κόρη τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Σημαντική μέρα για την οικογένεια – Το μυστήριο της βάπτισης της κόρης τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποιούν σήμερα την ιδιαίτερη στιγμή της βάπτισης της 8 μηνών κόρης τους. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να τελέσει το ιερό μυστήριο στη Σκιάθο, στη Μονή Ευαγγελιστρίας, σε στενό οικογενειακό κύκλο, αντλώντας έμπνευση από τον τόπο καταγωγής του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η επιλογή του τόπου και η ιδιαίτερη σημασία του

Η απόφαση να γίνει η βάπτιση στη Σκιάθο, το νησί από το οποίο κατάγεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποτελεί έναν συμβολικό τρόπο για να ενώσουν την οικογένεια με τις ρίζες τους. Η σχέση του ζευγαριού με το νησί είναι βαθιά, καθώς αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό και για τους δύο.

Τα ονόματα της μικρής και η σημασία τους

Η κόρη τους, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο, θα πάρει δύο ονόματα, Ουρανία και Μαρία. Η επιλογή των ονομάτων έχει ιδιαίτερο συμβολισμό: το όνομα Ουρανία τιμά τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ το όνομα Μαρία έχει θρησκευτικό υπόβαθρο, αναφερόμενο στην Παναγία.

Η επιλογή του στενού οικογενειακού κύκλου

Σε αντίθεση με τον γάμο τους, που ήταν πιο ανοιχτός σε φίλους και ευρύτερη οικογένεια, η βάπτιση της κόρης τους αποφασίστηκε να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ο νονός της μικρής θα είναι ο Νίκος Πρέκας, ο ξάδελφος του Γιώργου, δείχνοντας έτσι την ισχυρή σύνδεση με την οικογένεια και τις στενές σχέσεις που διατηρούν.

Η νέα καθημερινότητα του Γιώργου ως πατέρας

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας και τον σημαντικό ρόλο που έχει στη ζωή του η κόρη του. Δήλωσε: «Δεν ξέρω ακόμα σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή. Εμείς κοιτάμε να είμαστε εκεί για εκείνη… Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς, όχι μόνο γιατί πρέπει αλλά γιατί μου αρέσει κιόλας».

Επίσης, ανέφερε ότι η σύζυγός του, Δήμητρα, είναι μια αφοσιωμένη μητέρα, που φροντίζει με ιδιαίτερη στοργή την κόρη τους, προσφέροντάς της ό,τι χρειάζεται για την ανάπτυξή της.

Ο θετικός αντίκτυπος της πατρότητας στη ζωή του Γιώργου

Ο Γιώργος μίλησε επίσης για τη θετική αλλαγή που έχει φέρει η κόρη του στη ζωή του, προσφέροντάς του συναισθηματική σταθερότητα. Όπως τόνισε, «η γέννηση της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο στην ψυχολογία μου και εξομάλυνε οποιαδήποτε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου που χάνει τη μάνα του ή κάποιον άλλο δικό του».

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδί και τώρα …η βάφτιση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση συνεχίζουν να κερδίζουν την προσοχή του κοινού, καθώς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετά τον γάμο τους και την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, το ζευγάρι μοιράστηκε πρόσφατα ακόμη ένα χαρμόσυνο νέο.

Η βάπτιση της κόρης τους στη Σκιάθο την ημέρα της γιορτής της Δήμητρας

Την κόρη τους, που ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο, βαπτίζουν το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, στη Σκιάθο. Ο τόπος επιλογής δεν ήταν τυχαίος, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει βαθιές ρίζες στο νησί, κι έτσι θέλησε να δώσει στην κόρη του αυτό το ιδιαίτερο πολιτιστικό δέσιμο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας, ένα ιστορικό μοναστήρι που προσδίδει έναν μοναδικό χαρακτήρα και συναισθηματική βαρύτητα στη στιγμή.

Ο νονός και ημερομηνία βάπτισης

Νονός της μικρής Ουρανίας-Μαρίας είναι ένας αγαπημένος ξάδελφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Νίκος Πρέκας, με τον οποίο ο γνωστός παρουσιαστής έχει στενή σχέση. Το γεγονός προκαλεί ενθουσιασμό τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στους φίλους του ζευγαριού που θα παρευρεθούν στην τελετή για να μοιραστούν αυτή τη χαρούμενη στιγμή.

Η έμπνευση πίσω από το όνομα

Η μικρή θα βαπτιστεί με το όνομα Ουρανία-Μαρία, μια επιλογή με ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι. Το πρώτο όνομα, Ουρανία, είναι αφιερωμένο στην αείμνηστη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ το δεύτερο, Μαρία, είναι αφιερωμένο στην Παναγία. Έτσι, μέσα από το όνομα της κόρης τους, διατηρούν ζωντανή τη μνήμη αγαπημένων τους προσώπων και θρησκευτικών παραδόσεων.

Λιτό και όμορφο προσκλητήριο

Το προσκλητήριο της βάπτισης είναι διακριτικό και κομψό, με μικρές φράουλες να κοσμούν το φόντο, συμβολίζοντας ίσως την απλότητα και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας. Η επιλογή του σχεδίου εντυπωσίασε τους καλεσμένους, καθώς αντανακλά την ταπεινότητα και την αυθεντικότητα του ζευγαριού.

Η Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας

Η Μονή Ευαγγελιστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, είναι γνωστή για την αρχιτεκτονική της και την ηρεμία του τοπίου της, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για τόσο σημαντικά οικογενειακά γεγονότα. Το Skiathoschannel δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το προσκλητήριο καθώς και στιγμιότυπα από το μοναστήρι, τα οποία αποτυπώνουν το μεγαλείο του χώρου και το σεβασμό της οικογένειας σε παραδοσιακές αξίες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το προσκλητήριο και τη Μονή Ευαγγελιστρίας.

Exit mobile version