Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βίωσαν στιγμές ιδιαίτερης χαράς το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, καθώς βάφτισαν την κόρη τους σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σκιάθο. Η ιδιαίτερη αυτή ημέρα μοιράστηκε με στενούς συγγενείς και φίλους, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που έδωσε στο ζευγάρι την ευκαιρία να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός.

Η τελετή της βάφτισης και το όνομα της μικρής

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη σημασία καθώς η κόρη τους πήρε τα ονόματα Ουρανία και Μαρία. Το πρώτο όνομα είναι προς τιμήν της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ το δεύτερο, Μαρία, τιμά την Παναγία. Το ζευγάρι κατέφθασε από νωρίς στη Μονή, εντυπωσιάζοντας με τις κομψές εμφανίσεις τους και δείχνοντας πόσο σημαντική ήταν αυτή η μέρα για τους ίδιους.

Η εμφάνιση του ζευγαριού

Η Δήμητρα Βαμβακούση ξεχώρισε με το λευκό της φόρεμα, το οποίο συνδύασε με sneakers, αναδεικνύοντας μια λιτή αλλά κομψή εμφάνιση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέλεξε ένα κλασικό γκρι κοστούμι που σχεδιάστηκε από τον Νίκο Αποστολόπουλο, προσδίδοντας αίσθηση κομψότητας και αρμονίας στην τελετή. Η συγκεκριμένη επιλογή της ενδυμασίας έδωσε έναν αέρα λιτότητας αλλά και στυλ στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

 

Ο ιερός χώρος της Μονής και οι δεσμοί του Γιώργου με αυτήν

Η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, τόπος με συναισθηματική αξία για τον Γιώργο Αγγελόπουλο από τα νεανικά του χρόνια, επιλέχθηκε όχι μόνο για την ιδιαίτερη θρησκευτική της σημασία, αλλά και για τον προσωπικό δεσμό του Γιώργου με τον χώρο. Ο ξάδελφός του, Νίκος Πρέκας, ανέλαβε τον ρόλο του νονού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το οικογενειακό κλίμα και τη συγκινησιακή φόρτιση της ημέρας.

Ημέρα χαράς και παράκληση για ιδιωτικότητα

Η μέρα αυτή γιορτάστηκε με χαρά και συγκίνηση ανάμεσα στα πιο κοντινά τους πρόσωπα. Το ζευγάρι φρόντισε ώστε να δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ εξέφρασε μια μικρή αλλά σημαντική παράκληση προς τους καλεσμένους: να μη δημοσιευτούν φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν το πρόσωπο της κόρης τους. Αυτός ο όρος στο προσκλητήριο αντανακλά την επιθυμία τους για ιδιωτικότητα και προστασία της προσωπικής τους ζωής.

Exit mobile version