Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Number1 Radioshow, στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα και μίλησε για την παρουσιάστρια του House of Fame, Ελένη Φουρέιρα αλλά και για το πως προέκυψε να αλλάξει το επίθετό του από Κακοσαίος σε Πλούταχος, όταν ξεκίνησε την μουσική του πορεία.
«Νιώθω μεγάλη χαρά για αυτό και μια εξιλέωση, γιατί εγώ δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω. Όταν είχα πάει στη ΜΙΝΟΣ, στον κύριο Μάτσα δεν του άρεσε και ήθελε να το αλλάξει και καλά έκανε, σε καλό βγήκε. Εμένα μου είχε στοιχίσει τότε, το είχα κουβεντιάσει δειλά δειλά με τον πατέρα μου, τον οποίο όμως δεν ένοιαζε καθόλου. Είχα έναν καταπληκτικό πατέρα και μου είχε πει να μην κολλάω στο όνομα, αφού μου παρουσιάστηκε μια τέτοια ευκαιρία! Είχα μείνει με το στόμα ανοικτό με αυτά που μου έλεγε ο πατέρας μου, ήταν πολύ προχωρημένος άνθρωπος».
Τελικά το «Πλούταρχος» πως βγήκε»;
«Ο πρώτος μου παραγωγός, ο Γιώργος ο Μακράκης, μου έδωσε μια λίστα από το τηλέφωνο με 17 ονόματα. Είχε μέσα ονόματα όπως Γεωργίου, Λειβαδάς, Αβησσυνός. Προτελευταίο ήταν το «Πλούταρχος», με το οποίο έβαλα τα γέλια! Μετά όταν έκλεισα το τηλέφωνο δεν μου φάνηκε άσχημο και κάπως έτσι το υιοθετήσαμε».
Τι πιστεύει για την Ελένη Φουρέιρα;
«Σε ό,τι αφορά στην Ελένη, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Δεν τη γνώριζα την κοπελίτσα αυτή και μιλάω με θαυμασμό για αυτήν. Έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα με την επιμονή και τη δουλειά της. Είναι ο εαυτός της και δεν προσποιείται και είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που δουλεύει πολύ για την καριέρα της».
Σχεδιάζει κάτι για το χειμώνα ; Τι πιστεύει για τα εμβόλια ;
«Για εμάς δεν έχει αναφερθεί κάτι ουσιαστικό είναι όλα στον αέρα. Ο κλάδος μας εμάς έχει πάνω από 20.000 κόσμο και έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Το βασικό είναι να φύγει αυτό το κακό από πάνω μας. Καμιά φορά ακούω και για το Πάσχα που λένε να πάμε στα χωριά… Βρε παιδιά αν η κατάσταση το επιτάσσει, ας μην πάμε στα χωριά μας, δεν πειράζει. Ας ξεπεράσουμε αυτό που συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, καλά να είμαστε, θα έρθει καλοκαίρι και άλλο Πάσχα.
Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι και τα εμβόλια θα κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν βέβαια κάποιες παρενέργειες, αλλά αυτό υπάρχει σε όλα τα εμβόλια. Φυσικά θα πάω να εμβολιαστώ! Για το Θεό, τα εμβόλια έχουν σώσει κόσμο, αυτό λέγανε κάποιοι παλιά για τα εμβόλια της γρίπης. Αν αυτή τη στιγμή, το προσδόκιμο ζωής έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει, οφείλεται στα εμβόλια και από την ιατρική και την επιστήμη».