Γάμος Ρουβά: Όλοι κοιτούσαν την Μαρία Πανάρετου – H μητέρα του Απόστολου Ρουβά έκλεψε τις εντυπώσεις

γάμος Απόστολου Ρουβά - μητέρα Ρουβά - Πανάρετου

Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά έζησε μια αξέχαστη ημέρα, καθώς ο αδελφός του, Απόστολος Ρουβάς, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του ενός έτους γιου τους, Αλκίνοου. Η συγκινητική αυτή στιγμή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών, με τη Μαρία Πανάρετου, μητέρα των δύο αδελφών, να κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η Εντυπωσιακή Παρουσία της Μαρίας Πανάρετου

Η Μαρία Πανάρετου, η μητέρα του Σάκη και του Απόστολου, έδωσε το παρών σε αυτή τη σημαντική οικογενειακή στιγμή, αποδεικνύοντας την κομψότητά της. Η εμφάνισή της ξεχώρισε χάρη στην εξαιρετική της επιλογή: ένα royal blue maxi φόρεμα με βολάν, το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Το σύνολο της συμπληρώθηκε με ασημί πέδιλα χαμηλού τακουνιού, ένα τσαντάκι clutch στην ίδια απόχρωση και διακριτικά κοσμήματα, που προσέδωσαν μία αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας. Η κυρία Πανάρετου, με απλό αλλά κομψό μακιγιάζ και καλοχτενισμένα μαλλιά, εξέπεμπε έναν αέρα εκλεπτυσμένου στυλ, που τράβηξε τα βλέμματα όλων των καλεσμένων.

Η ομοιότητα της με τους γιους της, Σάκη και Απόστολο, ήταν ιδιαίτερα εμφανής, κάτι που σχολιάστηκε θετικά από πολλούς παρευρισκόμενους.

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, οι καλεσμένοι έγιναν μάρτυρες μίας εξαιρετικά συγκινητικής τελετής. Ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει δημοφιλία ως σεφ μέσα από τηλεοπτικές εμφανίσεις, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Φανή Γιαβρίδου, με την οποία έχουν ήδη αποκτήσει έναν γιο. Ο μικρός Αλκίνοος, που βάπτισε την ίδια μέρα, συμπλήρωσε τον έναν χρόνο ζωής, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην ημέρα αυτή.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο του, γεμίζοντας τις καρδιές των παρευρισκόμενων με συγκίνηση. Λίγο αργότερα, η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό που ενίσχυσε τη φινέτσα της. Η παρουσία του ζευγαριού στη συγκεκριμένη εκδήλωση απέπνεε ευτυχία και αγάπη, ενώ το πλήθος των παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, τους περιέβαλλε με ζεστασιά και χαρά.

Οικογενειακή ευτυχία

Η παρουσία όλων των αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού κατέστησε την ημέρα αυτή ακόμη πιο ξεχωριστή. Ο Σάκης Ρουβάς, η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους βρέθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού, μοιραζόμενοι μαζί τους τη χαρά της ημέρας. Στιγμές συγκίνησης, χαμόγελα και τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα κυριάρχησαν στην εκδήλωση, αποδεικνύοντας πόσο ενωμένη είναι η οικογένεια.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Exit mobile version