Γάμος Πέτρου Κουσουλού: O κουμπάρος Κατερινόπουλος, ο εντυπωσιακός στολισμός & το πλούσιο μενού

Κουσουλο

Ο γάμος του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού με την αγαπημένη του Ευαγγελία πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, σε έναν εντυπωσιακό χώρο στα Σπάτα.

Ο Γάμος και η Βάφτιση

Στον ίδιο χώρο όπου τελέστηκε ο γάμος, ακολούθησε και η βάφτιση της κόρης του ζευγαριού, καθώς και η δεξίωση. Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει τη βάφτιση για τον Σεπτέμβριο, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, αποφάσισαν να τα συνδυάσουν, κάνοντας και τα δύο μυστήρια μαζί.

Ο Κουμπάρος και οι Νονοί

Ο κουμπάρος του δημοσιογράφου ήταν ο γνωστός Θανάσης Κατερινόπουλος, ενώ ανάμεσα στις νονές της μικρής κόρης τους ήταν και η Μαριλού Κόζαρη, η οποία είναι σύζυγος του τραγουδιστή Πάνου Μουζουράκη. Η παρουσία τους προσέθεσε λάμψη στην ήδη ξεχωριστή ημέρα του ζευγαριού.

Ο Στολισμός και το Μενού

Ο στολισμός της εκδήλωσης κινήθηκε σε λιτές αλλά κομψές λευκές αποχρώσεις, προσδίδοντας έναν αέρα ρομαντισμού και κομψότητας στην ατμόσφαιρα. Το μενού που ακολούθησε ήταν πλούσιο, καλύπτοντας τις γαστρονομικές προτιμήσεις όλων των καλεσμένων, με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των εδεσμάτων.

Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση

Το ζευγάρι φρόντισε να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία για τους καλεσμένους, και οι φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν αποδεικνύουν τη λαμπρότητα της βραδιάς.

Γάμος Πέτρου Κουσουλού: Καρέ καρέ ο πρώτος χορός με τη γυναίκα της ζωής του & τις κόρες του

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στον χώρο της δεξίωσης που ακολούθησε και αμέσως ξεκίνησαν να χορεύουν αλλά δεν ήταν μόνοι. Οι κόρες του δημοσιογράφου έσπευσαν να μπουν στον ρυθμό μαζί με τον τρισευτυχισμένο μπαμπά τους.






Πέτρος Κουσουλός – Δείτε τις εικόνες:

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί από νωρίς για να καλύψει το σημαντικό γεγονός, από όπου και οι φωτογραφίες του άρθρου.

Exit mobile version