Φρίκη: Έκλεισε τον φίλο της σε βαλίτσα για πλάκα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία -Σοκαριστικοί διάλογοι σε video

Αμερικανίδα έκλεισε τον φίλο της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία – Το σοκαριστικό βίντεο που είδαν οι ένορκοι…

Φρίκη στη Φλόριντα: Μια ιστορία δολοφονίας με σοκαριστικές λεπτομέρειες και διαλόγους

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα, ΗΠΑ, καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συντρόφου της με τρόπο που συγκλόνισε το κοινό. Η 47χρονη Σάρα Μπουν έκλεισε τον σύντροφό της, Χόρχε Τόρες Τζούνιορ, σε βαλίτσα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, αφήνοντάς τον εκεί μέχρι που πέθανε από ασφυξία.

Ο εισαγγελέας Άντριου Μπέιν χαρακτήρισε το περιστατικό ως «πραγματικά φρικτή δολοφονία» και εξέφρασε ικανοποίηση για την καταδίκη της Μπουν, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν αξίζει έναν τόσο βασανιστικό θάνατο. Από την πλευρά της, η υπεράσπιση υποστήριξε ότι η Μπουν πάσχει από το «σύνδρομο κακοποιημένης συζύγου», με τον δικηγόρο της να αναφέρει ότι αυτή η κατάσταση την οδήγησε στις πράξεις της.

Το «παιχνίδι» που κατέληξε σε τραγωδία

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Μπουν περιέγραψε το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου 2020, όταν εκείνη και ο Τόρες είχαν καταναλώσει αλκοόλ και αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο Τόρες μπήκε μέσα σε μια μεγάλη βαλίτσα για «πλάκα», ενώ εκείνη τον κλείδωσε, συνεχίζοντας το «αστείο». Η Μπουν, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι σκόπευε να του δώσει «ένα μάθημα» εξαιτίας της κακοποιητικής του συμπεριφοράς.

Όταν ο Τόρες άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εκλιπαρούσε για βοήθεια, η Μπουν τον αγνόησε, κατηγορώντας τον για τη βία που είχε υποστεί η ίδια στο παρελθόν. Μάλιστα, κατέγραψε βίντεο στο οποίο τον ειρωνευόταν ενώ εκείνος, ανήμπορος να αντιδράσει, την παρακαλούσε να τον ελευθερώσει.

Σοκαριστικός διάλογος μέσα από τη …βαλίτσα

Η καταγραφή του διαλόγου από τη βαλίτσα περιλαμβάνει μερικές από τις πιο συγκλονιστικές φράσεις του περιστατικού:

– «Σάρα, δεν μπορώ να αναπνεύσω, μωρό μου.»
– «Πρόβλημά σου.»
– «Σάρα, δεν μπορώ να αναπνεύσω.»
– «Δικό σου πρόβλημα.»

Η Μπουν δήλωσε ότι είχε φοβηθεί από την απειλή του Τόρες πως θα «την τελείωνε» μόλις έβγαινε από τη βαλίτσα. Έτσι, τον άφησε μέσα και ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα, όπου κοιμήθηκε. Υποστήριξε ότι δεν περίμενε να καταλήξει η κατάσταση στον θάνατό του, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να βγει μόνος του. Όταν ξύπνησε την επόμενη μέρα και κατέβηκε στο σαλόνι, τον βρήκε νεκρό.

Η δραματική κλήση στις αρχές

Στις 24 Φεβρουαρίου 2020, η Μπουν τηλεφώνησε στην άμεση δράση αναφέροντας το συμβάν. Στο ηχητικό απόσπασμα που εξασφάλισε το κανάλι WOFL, ακούγεται να λέει με σπασμένη φωνή: «Ο φίλος μου είναι νεκρός».

Αμφισβήτηση των ισχυρισμών από τους εισαγγελείς

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι εισαγγελείς αμφισβήτησαν τον ισχυρισμό της Μπουν ότι ήθελε απλώς να «του δώσει ένα μάθημα» και υποστήριξαν ότι η πράξη της συνιστούσε εσκεμμένη βία. Παρά τις αιτιάσεις της υπεράσπισης, το δικαστήριο έκρινε ένοχη την Μπουν για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού.

Η τελική ανακοίνωση της ποινής της 47χρονης έχει οριστεί για τις 2 Δεκεμβρίου, με τη Μπουν να αντιμετωπίζει πιθανή ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Exit mobile version