Η φωτογραφία της ημέρας: Ο μικρός Γιαννάκης έκανε τα πρώτα του βήματα στην Τούμπα! – «Επέστρεψα σπίτι μου…»

Ο μικρός Γιαννάκης, ένα παιδί που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την προσπάθειά του, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με ανανεωμένες δυνάμεις και χαμόγελο. Το πρώτο του βήμα ήταν να επισκεφτεί το αγαπημένο του γήπεδο, την Τούμπα, όπου δεν παρέλειψε να περπατήσει στο χορτάρι, έχοντας δίπλα του την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η υποστήριξη του ΠΑΟΚ και η θεραπεία στην Αμερική

Με την ουσιαστική συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και ολόκληρης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης κατάφερε να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στη μάχη του. Αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τον κύκλο θεραπειών του στις ΗΠΑ, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την ανακούφιση της σπαστικότητας στα πόδια του, που τον εμπόδιζε να περπατήσει, ο Γιαννάκης επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα.

«Επέστρεψα σπίτι μου…»

Με αυτή τη συγκινητική φράση, ο μικρός Γιαννάκης μοιράστηκε τη χαρά του για την επιστροφή στο αγαπημένο του γήπεδο, την Τούμπα. Δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες από τη στιγμή που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χορτάρι, με την υποστήριξη του πατέρα του.

Οι φυσιοθεραπείες συνεχίζονται

Ο Γιαννάκης δεν σταματά εδώ. Το ταξίδι του προς την πλήρη αποκατάσταση συνεχίζεται με νέες φυσιοθεραπείες, υπό την καθοδήγηση των γιατρών του ΠΑΟΚ. Οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές θα βρίσκονται στο πλευρό του, με στόχο να βοηθήσουν στην πλήρη ανάκαμψή του.

Το επόμενο βήμα: το πέναλτι στην Τούμπα

Η ελπίδα και η δύναμη του μικρού αυτού φιλάθλου είναι αστείρευτες. Ο ίδιος έχει υποσχεθεί πως, σύντομα, θα καταφέρει να εκτελέσει και ένα πέναλτι μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, ένα όνειρο που περιμένει να πραγματοποιηθεί και που θα γεμίσει χαρά όλους όσοι τον υποστηρίζουν.

Exit mobile version