Φώτης Σεργουλόπουλος: Η μακροχρόνια σχέση του που κατέληξε σε γάμο και η λατρεία στον 10χρονο γιο του

Φώτης Σεργουλόπουλος

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η πολύχρονη σχέση που οδήγησε σε γάμο και η αφοσίωσή του στον 10χρονο γιο του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, γνωστός για την παρουσία του στη μικρή οθόνη και την ευχάριστη προσωπικότητά του, ήταν πάντα ιδιαίτερα προσεκτικός όταν επρόκειτο για την προσωπική του ζωή. Η είδηση του γάμου του ξάφνιασε πολλούς, καθώς ο παρουσιαστής επέλεξε να κρατά τις προσωπικές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διαχωρίζοντάς τες από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ο πολιτικός γάμος και η σύνδεση με τον σύντροφό του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο επί χρόνια σύντροφός του, Βαγγέλης Γερασίμου, παντρεύτηκαν την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αθηνών, παρουσία της ηθοποιού Τζένης Διαγούπη ως μάρτυρα. Ο Βαγγέλης, γνωστός σε κάποιους για τη συμμετοχή και τη νίκη του στο «Survivor Παταγονία» το 2010, είναι επαγγελματίας στον χώρο της μαγειρικής και της εστίασης.

Η προσωπική ζωή και η διακριτικότητα

Παρά τη δημοσιότητα που συνοδεύει το επάγγελμα του παρουσιαστή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει διατηρήσει χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις προσωπικές του σχέσεις. Για χρόνια, ο κόσμος δεν γνώριζε για τη σχέση του με τον Βαγγέλη, γεγονός που δείχνει τη σημασία που δίνει στην ιδιωτική του ζωή και την προστασία της οικογενειακής του ευτυχίας από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση του με τον γιο του

Ο Φώτης δεν κρύβει τη λατρεία του για τον 10χρονο γιο του, με τον οποίο έχει αναπτύξει μια βαθιά και στενή σχέση. «Δεν είμαι σε τίποτα διαφορετικός από ό,τι είναι οι άλλοι γονείς», δήλωσε ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στην καθημερινή του αγωνία για το μεγάλωμα του παιδιού του. Η σχέση τους είναι δυνατή και γεμάτη αγάπη, όπως φαίνεται και από τις στιγμές που ο γιος του τον βλέπει στο θέατρο και δηλώνει περήφανος για τον πατέρα του. Ο Φώτης δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του όταν περιγράφει το πόσο περήφανος είναι και ο ίδιος για τον γιο του, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος έλεγε στους γύρω του: «Αυτός είναι ο μπαμπάς μου».

Μια ξεχωριστή στιγμή με τον γιο του

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που μοιράστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν όταν αναφέρθηκε σε μια κουβέντα που είχε με τον γιο του, τον περασμένο Μάρτιο, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Αναπολώντας τη στιγμή, ανέφερε ότι ο γιος του του είπε: «Μην το δεις αυτό, είναι προσωπικό». Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο μικρός χρησιμοποίησε τη λέξη «προσωπικό», και ο παρουσιαστής εξήγησε ότι αυτό του έδωσε μια αίσθηση σεβασμού και ασφάλειας. «Ήταν σαν να δηλώνει κάτι», πρόσθεσε ο Φώτης, υπογραμμίζοντας τη σημασία του σεβασμού στην επικοινωνία με το παιδί του.

Exit mobile version