Φανή Χαλκιά: «Ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, δεν είναι ωραίο να έχουν τα παιδιά μια δραματική φιγούρα στο σπίτι»

Η Φανή Χαλκιά μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε το καλοκαίρι στο beach bar που διατηρούν με τον σύζυγό της, Λούη Καραμάνο, καθώς και για τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του τελευταίου, ο οποίος υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Katerina», μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά της.

Η επίθεση στο beach bar

Η Φανή Χαλκιά αναφέρθηκε αρχικά στην επίθεση που σημειώθηκε στο beach bar που διατηρούν με τον σύζυγό της, εξηγώντας πως «κάποιος ενοχλήθηκε» και πέταξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχαν πετάξει έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, είχε γίνει δύο φορές. Κάποιος ενοχλήθηκε… δεν ξέρω τι φαντάζεται ο κόσμος». Παρά την προσπάθειά της να παραμείνει ψύχραιμη, η έκπληξη της επίθεσης την άφησε συγκλονισμένη: «Φαντάζομαι από ποιον μπορεί να προέχεται, αλλά η έκπληξη είναι πάντα εκεί και σε περιμένει». Η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό και η Φανή αναμένει τη δικαιοσύνη να αποδοθεί.

Η δοκιμασία της υγείας του συζύγου της

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια είναι η κατάσταση της υγείας του συζύγου της, ο οποίος υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Η Φανή Χαλκιά μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη αυτή περίοδο, αναφέροντας ότι ο σύζυγός της βρίσκεται ακόμη σε κέντρο αποκατάστασης, ενώ προσπαθούν καθημερινά να παραμένουν αισιόδοξοι: «Ακόμα περνάω δύσκολα με τον σύζυγό μου αλλά είναι πολύ δυνατός, το πρόσημο είναι θετικό. Πηγαίνουμε καλά, τον πιστεύω πολύ και νομίζω αυτό είναι που μου δίνει δύναμη». Η διαδικασία της ανάρρωσης συνεχίζεται με υπομονή και προσπάθεια.

Η οικογένεια και η δύναμη της αλήθειας

Μιλώντας για τα παιδιά της, η Φανή εξήγησε ότι, παρόλο που δεν μπορούν να καταλάβουν πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης, τους έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για την περιπέτεια του πατέρα τους: «Δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά τους είπα την αλήθεια. Τον έχουν δει, είναι αισιόδοξα, όμορφα».

Η Φανή τόνισε πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να παραμένει δυνατή, κυρίως για τα παιδιά της, ώστε να μην αποτελέσει μια «δραματική φιγούρα» στο σπίτι: «Είμαι δυνατή γιατί τα παιδιά δεν είναι ωραίο να έχουν μια δραματική φιγούρα στο σπίτι». Η αποφασιστικότητά της να διατηρήσει μια θετική ατμόσφαιρα στην οικογένειά της είναι ένα από τα κλειδιά για την αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Exit mobile version