Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα κάνει, μου είχαν πει ότι ήταν αδύνατο να κάνω παιδί. Ήταν θέλημα Θεού»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η συγκινητική αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σε μια συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno, μίλησε για την προσωπική της ζωή και την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της. Η ίδια, που είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας στο παρελθόν, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για αυτό το δώρο της ζωής, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της και τη σχέση τους.

Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη: «Όταν το επιβεβαίωσα με τον γιατρό, άρχισα να τσιρίζω από τη χαρά μου!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος, παρόλο που λόγω χημειοθεραπειών της είχαν πει πως δεν θα μπορούσε να κάνει παιδί. «Μου είχαν πει ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αποκτήσω παιδί εξαιτίας των χημειοθεραπειών, αλλά τελικά συνέβη. Το θεωρώ θέλημα Θεού. Είχα αποδεχθεί ότι δεν θα γινόμουν μητέρα και ήμουν καλά με αυτό. Υπάρχουν και οι ‘μητέρες καρδιάς’ και αυτό το είχα αποδεχθεί». Η Ευρυδίκη αναφέρθηκε στις πρώτες ενδείξεις που την οδήγησαν στο να υποψιαστεί την εγκυμοσύνη της. «Είχα καθυστέρηση και κάποια φαγητά άρχισαν να μου προκαλούν αποστροφή. Επίσης, είχα ζαλάδες και έτσι αποφάσισα να κάνω την εξέταση».

Όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα, η αντίδρασή της ήταν εκρηκτική. «Όταν το επιβεβαίωσα με τον γιατρό, άρχισα να τσιρίζω από τη χαρά μου! Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το καλοκαίρι, βέβαια, πέρασα μια περίοδο άγχους γιατί έπρεπε να προσέχω συνεχώς. Έχουμε αποφασίσει να ονομάσουμε το παιδί Δημήτρη, όπως τον πατέρα μου, και τώρα πλησιάζω στον μήνα μου».

Η σχέση με τον σύντροφό της

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί ένα χρόνο, η Ευρυδίκη μίλησε με τρυφερότητα για τη σχέση τους και τη σύνδεση που έχουν δημιουργήσει. Ανέφερε πως δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, αλλά αυτό που έχει σημασία για εκείνη είναι η ουσία της σχέσης τους. «Είναι εξαιρετικός πατέρας και ήδη έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Είναι πολύ εργατικός και πανέξυπνος, κάτι που με εντυπωσιάζει. Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου που του είχε πει πως του άρεσα και έτσι μας έφερε σε επαφή».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν τον είδε για πρώτη φορά, σκέφτηκε «my God». Έχει γίνει πρόταση γάμου, και ενώ είναι μεγαλύτερος κατά 11 χρόνια, με εκείνον στα 50 και την ίδια στα 39, δεν τη φοβίζει αυτή η διαφορά ηλικίας.

Ο φόβος για το κακό μάτι και η πίστη στον Θεό

Η Ευρυδίκη εξέφρασε επίσης τους φόβους της για το «κακό μάτι», κάτι που όπως είπε την απασχολεί. Εξήγησε ότι πιστεύει βαθιά στον Θεό, κάτι που την έχει στηρίξει σημαντικά, ειδικά μετά την περιπέτεια της υγείας της. «Πριν μάθω ότι είχα πρόβλημα υγείας, έκλαιγα συνεχώς χωρίς να ξέρω γιατί. Όταν τελικά διαγνώστηκα, ήταν δύσκολο, αλλά η πίστη μου στον Θεό με βοήθησε να το ξεπεράσω».

Η οικογενειακή της ιστορία

Στην ίδια συνέντευξη, η Ευρυδίκη μίλησε και για την οικογένειά της, ιδιαίτερα για τη σχέση με τους γονείς της. Εξήγησε πως έχει μεγαλώσει πιο κοντά με τον πατέρα της, καθώς η μητέρα της είχε περάσει δύσκολα στον πρώτο της γάμο. Παρά τα προβλήματα, ο πατέρας της φρόντιζε πάντα να μιλάει με σεβασμό για τη μητέρα της, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αγάπης και αποδοχής.

Δείτε το video:

Exit mobile version