Εβελίνα Παπούλια: «Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό. Δεν είναι κάτι που το κρύβω»

Εβελίνα Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια, μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κοινού, μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα για τη ζωή της, τις εμπειρίες της ως μητέρα, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη δεκαετία των 30 της. Η συζήτηση κάλυψε ποικίλα θέματα, από την πίστη της στον Θεό, μέχρι την ψυχολογική της κατάσταση και τον τρόπο που αντιμετώπισε τις δυσκολίες που προέκυψαν στη ζωή της.

Η πίστη της στον Θεό

Η Παπούλια δεν δίστασε να μιλήσει για την πίστη της στον Θεό, ένα θέμα που τη χαρακτηρίζει έντονα. «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Πάρα πολύ! Δεν είναι κάτι που το κρύβω», δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια. Ανέφερε πως παρότι πολλοί χρησιμοποιούν όρους όπως «ανώτερη δύναμη», θεωρεί πως αυτό αντανακλά την απογοήτευση που νιώθουν από την Εκκλησία και τον τρόπο που λειτουργούν οι ιερείς. Αυτό το αίσθημα απογοήτευσης, όπως εξηγεί, μπορεί να οδηγήσει σε μια ανάγκη να δοθούν άλλες ονομασίες στην πίστη. Ωστόσο, η ίδια παραμένει σταθερή στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις, λέγοντας: «Υπάρχει κάτι μέσα μας το οποίο κάπως λειτουργεί έτσι, οπότε εγώ δεν μπορώ να το αρνηθώ για να το παίξω κάπως».

Η ψυχολογική της κατάσταση σήμερα

Σε μια πιο προσωπική νότα, η Εβελίνα Παπούλια μοιράστηκε ότι αυτή την περίοδο της ζωής της αισθάνεται ισορροπημένη και σε καλή ψυχική κατάσταση. «Είμαι σε πολύ καλή φάση, περνάω μια πολύ ωραία περίοδο, χωρίς ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα», ανέφερε, ενώ παραδέχτηκε ότι η ζωή με τις ανατροπές της δεν επιτρέπει πάντα την απόλυτη ηρεμία.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία, εξηγώντας ότι αν και δεν έχει κάνει μακροχρόνια ψυχοθεραπεία, πέρασε από αυτή για μικρό χρονικό διάστημα, ειδικά σε μια δύσκολη φάση της ζωής της στα 30 της. Τότε ήταν που ήρθε αντιμέτωπη με το διαζύγιό της και την ευθύνη της ανατροφής της κόρης της, Αφροδίτης, κάτι που την οδήγησε στο να αναζητήσει βοήθεια ώστε να επιβεβαιώσει ότι ακολουθούσε τις σωστές αποφάσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «εκεί έπαθα ένα σοκ γιατί είχα την Αφροδίτη, είχα χωρίσει, ήταν μια πολύ μεγάλη ανατροπή για μένα και κάπου ήθελα να σιγουρευτώ ότι έχω πάρει τις σωστές αποφάσεις και βαδίζω σωστά».











Exit mobile version