«Έσβησε ο ήλιος…» – Θρήνος για τη Μαρίνα που έφυγε πολύ νέα από τη ζωή

«Έσβησε ο ήλιος…» – Θλίψη για τη Μαρίνα που έφυγε από τη ζωή πολύ νωρίς

Με βαθιά θλίψη και πόνο, αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που πάλεψε σθεναρά με τη ζωή. Η Μαρίνα Αντωνακάκη, ένα χαμογελαστό και ευγενικό κορίτσι, έφυγε από κοντά μας πρόωρα, αφήνοντας πίσω της θλίψη και κενό στις καρδιές όσων την γνώρισαν.

Ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια και αγάπη

Η Μαρίνα γεννήθηκε πριν από 37 χρόνια στο Σίβα της Μεσαράς, όπου και πέρασε τα πρώτα της χρόνια. Ήταν μια χαρισματική κοπέλα που ξεχώριζε για την καλοσύνη της, την ευγένειά της και την αφοσίωση της στους γύρω της. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο και επέστρεψε στο χωριό της, όπου εργάστηκε και έγινε αγαπητή σε όλους.

Η αφοσίωσή της στην εργασία και στην κοινωνία ήταν παροιμιώδης. Ήταν ένα κορίτσι που όλοι αγαπούσαν, καθώς πάντα βοηθούσε όσους την είχαν ανάγκη, προσφέροντας με χαρά και χαμόγελο.

Ο ξαφνικός αποχαιρετισμός

Τα τελευταία χρόνια, η Μαρίνα αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παρά τις προσπάθειες και την αγωνία όλων, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα. Τελικά, η Μαρίνα έκανε το μεγάλο ταξίδι για τη Γειτονιά των Αγγέλων, αφήνοντας πίσω της ανθρώπους που την αγάπησαν βαθιά.

Η Μαρίνα ήταν κόρη του Γεωπόνου Γιώργου Αντωνακάκη και της Δασκάλας Κατερίνας Κοντάκη. Η απώλειά της άφησε ένα τεράστιο κενό στην οικογένεια και τους φίλους της, που βρίσκονται σε βαθιά θλίψη από το αναπάντεχο αυτό γεγονός.

Η τελευταία αποχαιρετιστήρια τελετή

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τη Μαρίνα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Σίβα. Η σορός της θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:00 το πρωί, για όσους θέλουν να της πουν το τελευταίο αντίο.

Το “e-mesara.gr” εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς της, Γιώργο και Κατερίνα, στην αδελφή της Αλεξία, καθώς και στη γιαγιά της Μαρία. Ευχόμαστε η μνήμη της να μείνει αιώνια και να αναπαύεται εν ειρήνη.

Καλό Παράδεισο, αγαπημένη μας Μαρίνα…

Exit mobile version