Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Mega

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της το πρωί της Τετάρτης (16/10) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μετά από τη μακρά αποχή της από την τηλεόραση, και λίγους μήνες μετά το τέλος της καριέρας της στην καθημερινή τηλεοπτική παρουσίαση, η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε στο επίκεντρο των φώτων της δημοσιότητας.

Βιαστική στο αεροδρόμιο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας κατέγραψαν τη στιγμή, καθώς η Ελένη Μενεγάκη βιαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση για το εξωτερικό. Παρόλο που ο προορισμός της παρέμεινε άγνωστος, η ίδια διατήρησε το χαμόγελό της και ευχαρίστησε ευγενικά τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

Σε μια σύντομη δήλωση, είπε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, είμαι καλά, ευχαριστώ! Γεια σας», χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το ταξίδι της ή τα επόμενα βήματά της.

Η ζωή στην Άνδρο

Μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Άνδρο, ένα νησί που εδώ και χρόνια αποτελεί το προσωπικό της καταφύγιο. Εκεί, είχε την ευκαιρία να απολαύσει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας που συνόδευαν την καριέρα της στην τηλεόραση.

Επιστροφή στην Αθήνα και οικογενειακές στιγμές

Τους τελευταίους περίπου ενάμιση μήνα, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Αθήνα με την οικογένειά της. Εκεί, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας απλές δραστηριότητες, που παλιότερα δεν είχε την ευκαιρία να ευχαριστηθεί λόγω του επαγγελματικού φόρτου. Αυτές οι στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς της επιτρέπουν να απολαύσει την καθημερινότητα με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

 

Exit mobile version