Εκτός Εντατικής η Μαρινέλλα – Ξεπέρασε τον κίνδυνο η μεγάλη ερμηνεύτρια

Μαρινέλλα

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας συνεχίζει να βελτιώνεται. Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο γεμάτο Ηρώδειο την Τετάρτη, φαίνεται πως σταδιακά αναρρώνει και σύντομα μπορεί να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Μεταφορά σε κλινική αυξημένης φροντίδας

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» του Mega, οι γιατροί εκτιμούν ότι η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας έχει βελτιωθεί αρκετά ώστε να μεταφερθεί σε μια κλινική αυξημένης φροντίδας. Εκεί, θα συνεχιστεί η παρακολούθηση και η φροντίδα της, ενώ οι ειδικοί αναμένουν τις επόμενες ημέρες για να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα στην αποκατάσταση της υγείας της.

Η υγεία της Μαρινέλλας σταθεροποιείται

Η μεγάλη καλλιτέχνιδα φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ τραγουδούσε επί σκηνής. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή, γεγονός που δημιουργεί ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρινέλλα κατέρρευσε στις 25 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας, εξαιτίας ενός σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) έπειτα από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η μάχη της Μαρινέλλας για την αποκατάσταση

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, την Τρίτη έκανε ειδική αναφορά στην πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, επισημαίνοντας ότι η τραγουδίστρια συνεχίζει να δίνει έναν δύσκολο αγώνα για την αποκατάστασή της. Σύμφωνα με την κ. Παγώνη, μετά τη σταθεροποίηση της κατάστασής της, το επόμενο στάδιο είναι να μεταβεί σε ένα εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

«Μετά πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, τονίζοντας την ανάγκη συνεχούς φροντίδας για τη σπουδαία ερμηνεύτρια.

Exit mobile version