Έκκληση στην οικογένεια της Μαρινέλλας μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της: «Πρέπει να δείξουν κατανόηση, είναι κρίμα»

Μαρινέλλα

Η οικογένεια της Μαρινέλλας καλείται να επιδείξει κατανόηση για την υγεία της: «Πρέπει να δείξουν κατανόηση, είναι κρίμα»

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της τραγουδίστριας φέρνουν στο προσκήνιο τη σημασία της προσοχής και της φροντίδας κατά την ανάρρωσή της.

Η Μαρινέλλα συνεχίζει τη νοσηλεία της εδώ και 22 ημέρες, με την υγεία της να βελτιώνεται σταδιακά, καθώς πλέον βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης. Η τραγουδίστρια έχει μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο, ενώ οι γιατροί βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της για να διασφαλίσουν την πρόοδό της.

Το πρωί της Παρασκευής (18/10), η Ματίνα Παγώνη, γνωστή για την εμπειρία της στον τομέα της υγείας, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και σχολίασε την πορεία της υγείας της θρυλικής τραγουδίστριας. Η Παγώνη προέβη σε σημαντική έκκληση προς την οικογένεια της Μαρινέλλας, τονίζοντας την ανάγκη για προσοχή.

Η πορεία της υγείας της Μαρινέλλας

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στη γενικότερη κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, επισημαίνοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για κάθε ασθενή που βρίσκεται σε αυτή τη φάση αποκατάστασης. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εκτός από τη Μαρινέλλα, σε όλους τους ασθενείς που βρίσκονται σε μία τέτοια κατάσταση είναι αλήθεια ότι δεν πρέπει να μπαίνει μέσα πολύς κόσμος. Είναι ευσυγκίνητοι αυτοί οι ασθενείς».

Η ανάγκη προσοχής και προστασίας

Η Παγώνη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τρέχουσα περίοδο, όπου έχουν ξεκινήσει οι εποχιακές ιώσεις και λοιμώξεις, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο για ασθενείς σε φάση αποκατάστασης. «Αυτή την εποχή, έχουν ξεκινήσει ιώσεις, λοιμώξεις, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε», τόνισε η γιατρός, επισημαίνοντας πόσο εύκολο είναι να επηρεαστεί ένας άνθρωπος που μόλις έχει δώσει μάχη για την υγεία του.

Η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Είναι κρίμα ένας άνθρωπος μετά από 21 ημέρες, που έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη, νίκησε, βγήκε στο δωμάτιο, να κολλήσει ένα μικρόβιο. Οι συγγενείς θα πρέπει να κατανοούν όταν εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να μπαίνει κόσμος στο δωμάτιο».

Με την υγεία της Μαρινέλλας να βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, η προσοχή στην αποφυγή επιπλοκών είναι υψίστης σημασίας, όπως τονίζουν οι θεράποντες ιατροί.

Exit mobile version