Εκατομμυριούχος: Το Twitter «κράζει» το κοστούμι του Αρναούτογλου – «O Jim Carey δεν το φορούσε αυτό;»

Εκατομμυριούχος

Ένα νέο επεισόδιο του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» προβλήθηκε πρόσφατα και όπως πάντα προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. Ειδικότερα, οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τις στιγμές της εκπομπής, με ιδιαίτερη έμφαση αυτή τη φορά στο ντύσιμο του παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι παρατηρήσεις τους ήταν ποικίλες, με κάποιους να ασχολούνται με τις επιδόσεις των παικτών, ενώ άλλοι εστίασαν στον ίδιο τον παρουσιαστή και τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Παρόλο που τα τηλεπαιχνίδια συχνά προκαλούν ενθουσιασμό για τις γνώσεις και την αγωνία που προσφέρουν, το συγκεκριμένο επεισόδιο έστρεψε την προσοχή του κοινού περισσότερο στις εξωτερικές εμφανίσεις. Ο Αρναούτογλου κατάφερε να γίνει το επίκεντρο των σχολίων, όχι μόνο για την παρουσίασή του, αλλά και για το κοστούμι που επέλεξε να φορέσει.

Οι αντιδράσεις για το ντύσιμο του Αρναούτογλου

Το Twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους για το ντύσιμο του παρουσιαστή. Σύμφωνα με τα σχόλια, το κοστούμι θύμιζε έντονα αυτό που φορούσε ο Τζιμ Κάρει στην ταινία «Η Μάσκα», ενώ πολλοί το συνέκριναν με στολές αποκριάτικων καρναβαλιών. Κάποιοι μάλιστα διερωτήθηκαν εάν ο Αρναούτογλου δανείστηκε το ρούχο από κάποιο βεστιάριο για Απόκριες.

Ένα από τα πιο χιουμοριστικά σχόλια ανέφερε χαρακτηριστικά: «ΠΟΥ το βρήκε; Σε βεστιάριο αποκριάτικων;» Ένα άλλο σχόλιο, που απέσπασε πολλές αντιδράσεις, αναρωτήθηκε εάν ο Τζιμ Κάρει είχε αφήσει το συγκεκριμένο κοστούμι στην Ελλάδα και ο παρουσιαστής το βρήκε για να το φορέσει στο τηλεπαιχνίδι.

Απολαυστικά σχόλια από το Twitter

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να εκφράσουν την κριτική τους, συχνά με καυστικό αλλά και χιουμοριστικό τρόπο, για τις στυλιστικές επιλογές του Αρναούτογλου. Τα σχόλια περιλάμβαναν προτάσεις για εναλλακτικά ντυσίματα και συγκρίσεις με διάσημες φιγούρες του κινηματογράφου, με τη στολή της «Μάσκας» του Τζιμ Κάρει να αποτελεί το πιο συχνό σημείο αναφοράς.

Η εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» συνήθως κεντρίζει το ενδιαφέρον για τα αστεία λάθη των παικτών ή τις δύσκολες ερωτήσεις. Αυτή τη φορά, όμως, το επίκεντρο της συζήτησης ήταν το ντύσιμο του παρουσιαστή, προσφέροντας μια απρόσμενη πηγή διασκέδασης για το κοινό στα social media.

 

Exit mobile version