Έγκυος στον 5ο μήνα η Ανθή Βούλγαρη! Οι πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ανθή Βούλγαρη

Έγκυος στον 5ο μήνα η Ανθή Βούλγαρη! Οι πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Χαρμόσυνα νέα ήρθαν στο φως για την Ανθή Βούλγαρη, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της φαίνεται πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Οι πληροφορίες έγιναν γνωστές μέσα από δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Βούλγαρη διανύει ήδη τον πέμπτο προς έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σκορπίζοντας χαρά στο ευρύ κοινό.

Το άρθρο που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας δημοσιεύθηκε στη στήλη Powergame των Παραπολιτικών, όπου αναφέρεται ότι η Ανθή Βούλγαρη είναι έγκυος και βρίσκεται στον πέμπτο προς έκτο μήνα της κύησης. Στο ίδιο άρθρο, γίνεται αναφορά σε μια πρόσφατη συνομιλία της με φίλη της, κατά την οποία φάνηκε ιδιαίτερα περίεργη σχετικά με διάφορα θέματα, γεγονός που κίνησε υποψίες. «Έγκυος η Βούλγαρη του Mega. Με πήρε προχθές η αρχαία φίλη μου Ανθή Βούλγαρη και με ρωτούσε διάφορα, περισσότερα απ’ όσα με ρωτούσε προσφάτως στην εξομολόγησή μου ο Γέροντας Εφραίμ,» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του άρθρου, η παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί πως η εγκυμοσύνη της θα γίνει εμφανής με την πάροδο του χρόνου. «Κάποια στιγμή θα φανεί», είχε αναφέρει, και πλέον οι φωτογραφίες δείχνουν πως η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει.

Κατερίνα Καινούργιου για Ανθή Βούλγαρη: «Κι εγώ πιστεύω ότι είναι σε ενδιαφέρουσα»

Παρά το γεγονός ότι η Ανθή Βούλγαρη δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για την εγκυμοσύνη της, η είδηση συζητήθηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Εκεί, η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου σχολίασε τις νέες εμφανίσεις της Βούλγαρη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», παρατηρώντας ότι η κοιλιά της δείχνει λίγο πιο φουσκωμένη. «Είναι λίγο φουσκωμένη η κοιλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενισχύοντας τις φήμες.

Μετά την προβολή του δημοσιεύματος, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Εύχομαι να ισχύει γιατί είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της και θέλουν κάποια στιγμή να αποκτήσουν παιδάκι. Προφανώς για να μην το έχει επιβεβαιώσει, θα θέλει τον χρόνο της. Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον είναι σε ενδιαφέρουσα, αλλά είναι κάτι πολύ προσωπικό, οπότε θα το ανακοινώσει η ίδια.»






Παρά τη σιωπή της παρουσιάστριας, η είδηση της εγκυμοσύνης έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον στους θαυμαστές της, ενώ όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη επιβεβαίωση.

Exit mobile version