Δυστυχώς το κακό συνέβη – Καλό παράδεισο Θανάση

Η ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα θρηνεί την απώλεια του Θανάση Μπουτζιώλη, προέδρου της ΕΠΣ Τρικάλων, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών. Η είδηση του θανάτου του γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία των Τρικάλων και την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας, καθώς ο Μπουτζιώλης ήταν ενεργό μέλος και πρωτοστατούσε στη στήριξη και την ανάπτυξη του αθλήματος σε τοπικό επίπεδο.

Πένθος στο ποδόσφαιρο των Τρικάλων

Ο Θανάσης Μπουτζιώλης, ως πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του τοπικού ποδοσφαίρου και στην προώθηση των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής. Η αφοσίωση και η συνέπειά του τον έκαναν αγαπητό και σεβαστό από την κοινότητα. Το έργο του στο χώρο του ποδοσφαίρου έμεινε ανεξίτηλο και είχε ουσιαστική συμβολή στην εξέλιξη του αθλήματος, καθώς συμμετείχε ενεργά σε πολλές επιτροπές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), προωθώντας την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η ΕΠΟ εκφράζει τα συλλυπητήριά της

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζοντας τα θερμά της λόγια για την προσφορά του Θανάση Μπουτζιώλη. Στην ανακοίνωση, αναφέρεται η εκτίμηση του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής για την αφοσίωση του Μπουτζιώλη στο ποδόσφαιρο των Τρικάλων και τη μακροχρόνια παρουσία του στον χώρο της διοίκησης. «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς επίσης του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΟ, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και στους οικείους του Θανάση Μπουτζιώλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων, στη διοικητική ηγεσία της οποίας βρισκόταν επί σειρά ετών. Υπηρετώντας με αφοσίωση και συνέπεια το τρικαλινό ποδόσφαιρο συνέβαλε στην ανάπτυξη του αθλήματος και των τοπικών σωματείων, ενώ συμμετείχε ενεργά σε πολλές επιτροπές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Η παρακαταθήκη του στον αθλητισμό

Η αφοσίωση του Θανάση Μπουτζιώλη στην τοπική κοινότητα των Τρικάλων και η συμβολή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, και η προσφορά του στο άθλημα θα συνεχίσει να εμπνέει όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην περιοχή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Exit mobile version