Δύσκολες στιγμές για Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρο Μαρτίκα: Άδοξο τέλος το ταξίδι τους στο Παρίσι

Βρισηίδα Ανδριώτου

Δύσκολες στιγμές για Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρο Μαρτίκα: Το απρόοπτο που διέκοψε το ταξίδι τους στο Παρίσι

Η απόδραση του γνωστού ζευγαριού στο Παρίσι δεν εξελίχθηκε όπως είχαν φανταστεί. Γεμάτοι ρομαντισμό και καλή διάθεση, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι για δύο, αλλά ένα απροσδόκητο περιστατικό τους χάλασε την εμπειρία.

Το ταξίδι τους στο Παρίσι, που ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, πήρε μια δυσάρεστη τροπή όταν η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιλήφθηκε ότι της έκλεψαν τη φωτογραφική της μηχανή, ένα αντικείμενο που είχε αποκτήσει με πολύ κόπο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από τα social media της.

Η ίδια εκτιμά ότι η κλοπή συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, όταν εκείνη και ο Σπύρος κοιμόντουσαν. Αρχικά, πίστεψε ότι ίσως είχε ξεχάσει ή χάσει τη μηχανή της, ωστόσο, μετά από επικοινωνία με την αεροπορική εταιρεία, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μάλλον την είχε πάρει κάποιος από τους συνεπιβάτες τους.

Η αναφορά της Βρισηίδας Ανδριώτου για το δυσάρεστο περιστατικό

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από τα stories της αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν στο Παρίσι. «Πήραμε τηλέφωνο την εταιρεία και οι άνθρωποι ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Κάναμε αίτημα να τη βρούμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το πιο πιθανό είναι ότι μας την έκλεψε ο διπλανός μας την ώρα που κοιμόμασταν», ανέφερε στο βίντεό της.

Παράλληλα, η γνωστή influencer ζήτησε από τους ακολούθους της να σταματήσουν να της στέλνουν μηνύματα με ευχές όπως «εύχομαι να τη βρεις», διότι έχει αποδεχθεί ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω την αγαπημένη της μηχανή. «Είναι πολύ στενάχωρο να σου κλέβουν τα πράγματά σου, έκανα τόσο κόπο να την αποκτήσω. Δεν πειράζει», κατέληξε με απογοήτευση.

Αν και το περιστατικό αυτό ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία, η Βρισηίδα και ο Σπύρος φαίνεται να το αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία. Το ζευγάρι συνέχισε το ταξίδι του στο Παρίσι, προσπαθώντας να ξεπεράσει το αρχικό σοκ και να απολαύσει τον χρόνο τους μαζί. Ωστόσο, η κλοπή αυτή άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, υπενθυμίζοντας τους πόσο εύθραυστες μπορεί να είναι οι όμορφες στιγμές, ειδικά όταν εμπλέκονται απρόοπτα.

Exit mobile version