Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο με 19χρονο και 26χρονο – Έφυγαν δύο νέοι άνθρωποι σε τροχαία

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο με θύματα δύο νέους – Χάθηκαν ζωές σε δύο τροχαία δυστυχήματα

Μια τραγωδία εξελίχθηκε στους δρόμους, με τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων μέσα σε λίγες ώρες. Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το δεύτερο συνέβη νωρίς τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, με θύματα έναν 19χρονο και έναν 26χρονο.

Πρώτο δυστύχημα με θύμα 19χρονο μοτοσικλετιστή

Το πρώτο δυστύχημα έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, στο 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας. Μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 19χρονος νέος, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο φορτηγό. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Δεύτερο τροχαίο δυστύχημα με 26χρονο οδηγό

Φωτογραφία από το τροχαίο με θύμα 26χρονο

Λίγες μόνο ώρες αργότερα, στις 3:25 τα ξημερώματα, σημειώθηκε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή των Ιωαννίνων. Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στη λεωφόρο Δωδώνης, στο ύψος του καταστήματος της ACS, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε να προσκρούσει σε ένα δέντρο. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό, καθώς ο 26χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική

Η σύγκρουση του αυτοκινήτου ήταν τόσο σφοδρή, που χρειάστηκε η επέμβαση της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσουν το νεαρό από τα συντρίμμια του οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό του 26χρονου ημεδαπού οδηγού τρία οχήματα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό και ένα όχημα από την 5η ΕΜΑΚ ,συνολικά 11 πυροσβέστες.

Μετά τις ενέργειες απεγκλωβισμού, ο οδηγός μεταφέρθηκε δυστυxώς χωρίς τις αισθήσεις του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Έρευνα από την Τροχαία Ιωαννίνων

Οι Αρχές, και συγκεκριμένα το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων, διεξάγουν προανάκριση για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν τα δύο τραγικά περιστατικά, που στοίχισαν τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους.

Exit mobile version