Δημήτρης Κόκοτας: Κλαίει όταν ακούει τραγούδια του και τη φωνή της κόρης του, λέει η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας

Νέες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, παρουσίασε νεότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα.

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Γεννηματάς, μετά από το έμφραγμα που υπέστη στα τέλη Μαρτίου. Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, η κατάσταση του παραμένει σταθερή, ενώ φαίνεται να ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Συγκινητικές αντιδράσεις με ακούσματα αγαπημένων του τραγουδιών

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε πως ο τραγουδιστής δείχνει συναισθηματική αντίδραση όταν ακούει συγκεκριμένους ήχους από μαγνητοφωνημένες ηχογραφήσεις. Ιδιαίτερα συγκινείται όταν του βάζουν να ακούσει τα δικά του τραγούδια ή κάτι που σχετίζεται με την κόρη του.

Συναισθηματική φόρτιση και ελπίδες για το μέλλον

«Αρχίζει και συγκινείται, κλαίει, ειδικά αν είναι κάτι από το παιδί του. Αυτό το παρακολουθούν οι γιατροί, θα δούμε πως θα εξελιχθεί, αλλά είναι κάτι καλό. Θέλει ακόμη χρόνο», δήλωσε η κ. Παγώνη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω βελτίωση της υγείας του τραγουδιστή στο προσεχές διάστημα.

Η εξέλιξη αυτή προσφέρει κάποια αχτίδα ελπίδας για την πορεία του Δημήτρη Κόκοτα, αν και η πλήρης ανάκαμψή του παραμένει ακόμα αβέβαιη, με την ανάγκη για χρόνο και προσεκτική παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό να είναι απαραίτητη.

Exit mobile version