Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε»

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε δηλώσεις σχετικά με την εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο, υπογραμμίζοντας τον ενθουσιασμό της για το show που παρουσίασε η φίλη της. Κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου, η Αλεξανδράκη απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των ψυχαγωγικών εκπομπών, εκφράζοντας την άποψή της για το ταλέντο και τη σκηνική παρουσία της Παναγιώταρου.

Ενθουσιασμός και σύγκριση με τη Μέριλιν Μονρόε

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το show της Αλεξάνδρας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε με έντονα λόγια θαυμασμού: «Εγώ θα πω ότι αν υπήρχε ένας χολιγουντιανός παραγωγός στην πρεμιέρα της Αλεξάνδρας, θα την έπαιρνε μαζί του και δεν θα την άφηνε στην Ελλάδα. Η γυναίκα είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε. Βγάζει τόσο συναίσθημα, άμα δεν πας να την δεις και να δεις το show αυτό από κοντά…».

Η σημασία του πάθους και η απόδοση της Αλεξάνδρας

Η Αλεξανδράκη επισήμανε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήθελε από καιρό να ασχοληθεί με αυτό το είδος θεάματος και πως το υποστηρίζει με πάθος, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα επί σκηνής. «Της ταιριάζει τόσο πολύ αυτό που κάνει, ήθελε πολύ να το κάνει και το υποστηρίζει», τόνισε η Αλεξανδράκη, υπογραμμίζοντας την απήχηση που έχει στο κοινό η φωνή της φίλης της, αλλά και η παρουσία της.

Η δύναμη της σκηνικής παρουσίας και φωνητικές ικανότητες

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε ότι το κοινό μένει έκπληκτο από τη σκηνική της παρουσία και τις φωνητικές της δυνατότητες, περιγράφοντας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως καλλιτέχνιδα με σπάνια ταλέντα. «Την παρακολουθείς και μένεις με το στόμα ανοιχτό και από τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και από την σκηνική της παρουσία!» συμπλήρωσε.

Η στάση της Αλεξανδράκη απέναντι στα σχόλια

Σε άλλη φάση των δηλώσεών της, η influencer και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται από νεαρή ηλικία, λέγοντας με έναν τόνο εμπειρίας και ανεξαρτησίας: «Με σχολιάζουν από 18 ετών και είμαι 34! Δεν έχω απαντήσει σχεδόν ποτέ».

Exit mobile version