«Δεν θα κινηθώ νομικά, γιατί…»: Πήρε θέση η Κατερίνα Καινούργιου για τα μηνύματα που έβγαλε στη φόρα η Super Κική

Το περιστατικό ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου, τον Fipster και την Super Κική προκάλεσε έντονη συζήτηση στην πρωινή εκπομπή “Super Κατερίνα” του ALPHA στις 15 Οκτωβρίου. Στο επίκεντρο βρέθηκε η απάντηση του Fipster σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Super Κική, στο οποίο σχολίαζε τον Χρήστο Μάστορα και το περιεχόμενο του βίντεο τους προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η τοποθέτηση του Fipster και η απάντηση της Καινούργιου

Ο Fipster δήλωσε πως ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί, καθώς ένιωσε άβολα με το πώς παρερμηνεύτηκε το βίντεο που είχαν γυρίσει μαζί με την Super Κική. «Δεν υπήρχε καμία ρατσιστική πρόθεση σε αυτό το βίντεο», ανέφερε, επισημαίνοντας πως ο λόγος που έκρυψε το πρόσωπό του στο βίντεο ήταν επειδή ένιωθε άβολα να συμμετέχει σε μία κατάσταση που αφορούσε ανθρώπους που γνωρίζει προσωπικά. Ο Fipster παραδέχτηκε ότι αν είχε την ευκαιρία να αλλάξει κάτι, θα αφαιρούσε ορισμένα σημεία του βίντεο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, από την πλευρά της, πήρε το λόγο και σχολίασε τα μηνύματα που είχε δημοσιοποιήσει η Super Κική για την ίδια, τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Παρά τη δυνατότητα να κινηθεί νομικά, η παρουσιάστρια επέλεξε να μην το κάνει, εκφράζοντας την ευαισθησία της απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις που έχει περάσει η Super Κική. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι περιμένει μια συγγνώμη για τα σχόλια που την πλήγωσαν.

Η στάση του Fipster και η συζήτηση για την Super Κική

Ο Fipster συνέχισε την τοποθέτησή του, εξηγώντας ότι αισθάνθηκε άσχημα γιατί «όταν σε βλέπουν πολλοί άνθρωποι, είναι εύκολο να πεις κάτι που μπορεί να παρερμηνευτεί». Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα και ότι ο ίδιος δεν θέλει να πληγώνει κανέναν με τις πράξεις ή τα λόγια του. Η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε, λέγοντας ότι θα προτιμούσε η Super Κική να ζητήσει συγγνώμη αντί να επιτεθεί σε διάφορους ανθρώπους δημοσίως.






Η αντίδραση του Γρηγόρη Γκουντάρα και η αποχώρηση του Fipster

Στη συζήτηση προστέθηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, του οποίου η σύζυγος, Ναταλί Κάκκαβα, είχε επίσης δεχτεί κριτική από τη Super Κική. Ο Γκουντάρας ανέφερε ότι η σύζυγός του υπέστη διαδικτυακό «λιντσάρισμα» εξαιτίας αυτής της κριτικής. Ο Fipster, σε αυτό το σημείο, δήλωσε ότι δεν μπορεί να μιλήσει εκ μέρους της Super Κικής και προτίμησε να αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στη συνέχεια, δηλώνοντας ότι δεν μετανιώνει για το ποστ που είχε κάνει και ότι έχει κινηθεί νομικά απέναντι στη Super Κική, επισημαίνοντας ότι η αντίδρασή της ήταν μία μορφή αυτοάμυνας απέναντι στις ψευδείς κατηγορίες.

Η τοποθέτηση της Καινούργιου

Κλείνοντας τη συζήτηση, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε τη συμπάθειά της προς την Super Κική, αναφέροντας ότι της δίνει «ένα ελαφρυντικό» λόγω των δύσκολων παιδικών χρόνων που έχει περάσει, τα οποία, όπως είπε, δεν μπορούν να συγκριθούν με τις δικές τους εμπειρίες.






Exit mobile version