«Δε θα το παίξω αγία»: Έσπασε τη σιωπή της η Έλενα Χριστοπούλου για τον τσακωμό με Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου «έσπασε τη σιωπή της» σχετικά με τον τσακωμό της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σχολιάζοντας ανοιχτά για το τέλος της μακροχρόνιας επαγγελματικής τους σχέσης. Η Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και, για πρώτη φορά, αποκάλυψε προσωπικές λεπτομέρειες για τη στενή σχέση που είχαν, τονίζοντας ότι η συνεργασία τους δεν περιοριζόταν μόνο στα πλαίσια της τηλεόρασης.

«Η Ηλιάνα δεν ήταν σχέση τηλεόρασης»

Η Χριστοπούλου περιέγραψε την Παπαγεωργίου ως κάτι παραπάνω από απλώς συνεργάτιδα, λέγοντας ότι οι δεσμοί τους ξεκινούσαν από πολύ νωρίτερα, από τα «γενοφάσκια» τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Η Ηλιάνα δεν ήταν σχέση τηλεόρασης, ήταν σχέση από τα γενοφάσκια μας. Βοήθησε πολύ η αγάπη και η αυταπάρνηση, και όταν αγαπάς κάποιον πολύ είναι φυσιολογικό να θες και να τον δεις να ανεβαίνει ψηλά», είπε, τονίζοντας την αλληλοστήριξή τους και την κοινή τους πορεία.

Ανθρώπινα συναισθήματα μετά τη λήξη της συνεργασίας

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά της για το τέλος της συνεργασίας τους. Με ειλικρίνεια και αμεσότητα, ανέφερε ότι τα συναισθήματα που ένιωσε ήταν ανθρώπινα και φυσιολογικά. «Άνθρωπος είμαι, δε θα το παίξω αγία. Είναι τα φυσικά ανθρώπινα συναισθήματα, και θυμώνω και κακιώνω και κλαίω και χαίρομαι», είπε, δείχνοντας ότι, παρά τις δυσκολίες, παραμένει ειλικρινής και ανοιχτή απέναντι στα συναισθήματά της.

Δείτε το video:

Exit mobile version