Δακρύζει η κόρη της από ψηλά: Το τατουάζ που έκανε η Μαρία Καρυστιανού συγκινεί όλη την Ελλάδα

μαρία καρυστιανού

Η συγκινητική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού και το τατουάζ-σύμβολο για τα Τέμπη

Η Μαρία Καρυστιανού συγκλόνισε το πλήθος κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, αφιερωμένης στη μνήμη των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Με λόγια γεμάτα συναίσθημα, ευχαρίστησε θερμά όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και έδωσαν την ψυχή τους, τιμώντας τους αδικοχαμένους. Η εκδήλωση αυτή είχε σκοπό να ενώσει την Ελλάδα σε μια κοινή φωνή, σε μια υπόσχεση να μην ξεχάσουμε ποτέ.

Ευγνωμοσύνη προς όλους

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Μαρία Καρυστιανού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της συναυλίας. Με βαθιά συγκίνηση ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με τόση αγάπη αυτή την εκδήλωση. Και ένα ηχηρό όχι, δεν ξεχνάμε δεν θα ξεχάσουμε ποτέ». Τόνισε πως ο πόνος των οικογενειών ενώνει πλέον όλη την κοινωνία, με τον κοινό στόχο της δικαίωσης.

Η φωνή της Ελλάδας για δικαίωση

Η συναυλία, πέρα από το μουσικό της σκέλος, αποτέλεσε και μια διαμαρτυρία. Η Μαρία Καρυστιανού ανέφερε με ένταση: «Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να ναι διαφορετικό αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε, λοιπόν ποτέ ξανά». Τα λόγια της αντήχησαν στο στάδιο, ενισχύοντας την αποφασιστικότητα όλων όσων ήταν εκεί να συνεχίσουν να παλεύουν για δικαιοσύνη και αλλαγή.

Μια αγκαλιά για τους αδικοχαμένους

Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν η Μαρία Καρυστιανού απευθύνθηκε στο κοινό, τονίζοντας τη σημασία της συλλογικής αυτής προσπάθειας: «Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όσους εργάστηκαν με κόπο, εθελοντική εργασία και πάθος για αυτή τη συναυλία αφιερωμένη στους πολυαγαπημένους μας που μας λείπουν τόσο πολύ». Η φράση αυτή αποτυπώνει την ευγνωμοσύνη της για την αμέριστη υποστήριξη από καλλιτέχνες και εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.

Η δύναμη της ενότητας

Σε ένα σημείο της ομιλίας της, η Μαρία Καρυστιανού έκανε λόγο για τη δύναμη που έχει πλέον αποκτήσει ο αγώνας αυτός: «Αλλά και όλους εμάς που είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένοι. Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς». Τα λόγια αυτά περιέγραφαν την ενότητα και την αφοσίωση των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί, αλλά και όλης της χώρας, για να συνεχίσουν να φωνάζουν μέχρι τη δικαίωση.

Το τατουάζ-σύμβολο

Εκτός από τα συγκινητικά της λόγια, η Μαρία Καρυστιανού έκανε μια συμβολική κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Το τατουάζ με τα χελιδόνια στο χέρι της, που αποφάσισε να κάνει, συγκίνησε βαθιά όσους βρέθηκαν στη συναυλία και παρακολούθησαν την εκδήλωση. Το τατουάζ αυτό έγινε σύμβολο της αδικίας που βίωσαν οι οικογένειες, αλλά και της ελπίδας που μεταφέρουν τα χελιδόνια, για μια καλύτερη μέρα και για δικαίωση.

Με τη δύναμη των λόγων της και την έντονη συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, η Μαρία Καρυστιανού κατάφερε να ενώσει την Ελλάδα σε έναν κοινό αγώνα, με την υπόσχεση πως η μνήμη των αδικοχαμένων δεν θα σβήσει ποτέ.

Exit mobile version