Δάκρυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν παιδεύεσαι τραβιέται ο χρόνος. Όταν περνάς καλά φεύγει γρήγορα ο μπαγάσας»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκίνησε το κοινό με την εξομολόγησή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής Buongiorno, ενώ ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να σχολιάσει έμμεσα τη Super Katerina. Η συναισθηματική του τοποθέτηση άγγιξε πολλούς, καθώς μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά του σχετικά με τη συνεργασία του στην εκπομπή.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση στον αέρα

Παρόλο που αρχικά είχε αποφασίσει να μην εκφραστεί δημόσια εκείνη την ημέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε με το κοινό τη χαρά του για την καθημερινή του συμμετοχή στην εκπομπή. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρόλο που είχα πει σήμερα δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, θέλω να πω το εξής…».

Αναφερόμενος στη μακρά του εμπειρία 30 ετών στην τηλεόραση, ο παρουσιαστής τόνισε τη σημασία του να αισθάνεται κανείς ευτυχής στο επαγγελματικό του περιβάλλον. Μεταξύ άλλων, εξήγησε πως, παρόλο που σε άλλες εκπομπές είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες, αυτή η εμπειρία είναι διαφορετική: «Όταν ξυπνάω το πρωί είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ».

Η θετική επίδραση της συνεργασίας

Ο Μικρούτσικος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους συναδέλφους του και ιδιαίτερα στη Φαίη, λέγοντας με ενθουσιασμό: «Ξυπνάω 5:30 και μόνο που σκέφτομαι ότι θα έρθω και θα δω όλα τα παιδιά, εσένα (Φαίη) με τον τρόπο που έχεις, που έχεις τα λίγα άγχη αλλά με τεράστια γλύκα και διάθεση…».

Η ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί στην εκπομπή φαίνεται πως έχει θετική επίδραση στον ίδιο, καθώς η αίσθηση της κοινότητας και της συνεργασίας τον γεμίζει χαρά. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η εκπομπή και η δυναμική μεταξύ των μελών της ομάδας τον κάνει να νιώθει “πραγματικά ευτυχισμένος”. Ο ίδιος πρόσθεσε με έμφαση: «Το λέω ειλικρινά! Ξέρετε δεν κρύβω πράγματα, στα μεγαλύτερα “κεφάλια” έχω πει “δεν το πιστεύω αυτό, έχω αντίρρηση”…»!

Η δύναμη της στιγμής

Καθώς συνέχιζε, ο Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Με δακρυσμένα μάτια, μοιράστηκε το πώς ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν περνάς καλά: «Παιδιά, νιώθω καταπληκτικά και πέρασε ένας μήνας και κάτι και είναι σαν πέρασε μία μέρα. Τόσο γλυκά! Γιατί όταν παιδεύεσαι τραβιέται ο χρόνος. Όταν περνάς καλά φεύγει γρήγορα ο μπαγάσας».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του και το κοινό, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στη δική του ευτυχία: «Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ και τον κόσμο».

Exit mobile version