Με την παρουσία του μισού σχεδόν υπουργικού συμβουλίου, του Δημάρχου Αθηναίων αλλά και πολλών στελεχών της Διαφημιστικής αγοράς και μαϊντανών βραβεύτηκαν χθές τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.
Απονεμήθηκαν οι “χρυσοί Σκούφοι” στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», σε μια λαμπερή τελετή με 70 βραβεύσεις.
Ανάμεσα στα βραβευμένα εστιατόρια υπάρχουν εξαιρετικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.
Κορυφαίος για μια ακόμη χρονιά ο Έκτορας Μποντρίνι… με τα εστιατόρια του.
Ο Έκτορας που σαρώνει και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν είναι στην τηλεόραση.
Βλέπετε ο ίδιος αρέσκεται στο να μιλάει με την δουλειά του και να μην γλύφει τηλεοπτικά στελέχη… όπως κάνουν άλλοι για να βρίσκονται μπροστά απο το γυαλί.
Η καταξίωση ωστόσο και η ολοκλήρωση του Μποντρίνι έρχεται μέσα απο το δημιουργικό μυαλό και τις μοναδικές γεύσεις του.
Τόσο το Etrusco με 17 / 20 αλλά και το Botrini’s με 16 / 20 αλλά και το Fresco με 16/20 άφησαν πίσω τους λοιπούς.
Πρώτος και με διαφορά ο Κερκυραίος…
Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο και η απονομή “Χρυσού Σκούφου” σε ένα σικ ” οικογενειακό ψαρομάγαζο” στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης το “Γλυκάνισος”.
Ένα εστιατόριο στην Πυλαία με υπέροχες θαλασσινές γεύσεις.
Πηγές: nasosblog.gr