Το σουβλάκι ακριβαίνει διαρκώς, με αποτέλεσμα να γίνεται απλησίαστο.
Οι τιμές για μία πίτα γύρο και μία πίτα με σουβλάκι στη Θεσσαλονίκη φτάνουν ακόμη και τα 4 ευρώ ενώ την ίδια στιγμή οι επαγγελματίες του κλάδου ανησυχούν με την έλλειψη των πρώτων υλών.
Όπως υποστηρίζουν μάλιστα, η τιμή στο σουβλάκι μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 5 ευρώ.
«Στη νότια Ελλάδα είναι πολύ πιο μικρά τα σαντουϊτσάκια, από τα δικά μας εδώ», ανέφερε ένας εργαζόμενος, απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου, πως είναι πιο ακριβά τα σουβλάκια σε σχέση με την νότια Ελλάδα.