Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στο νοσοκομείο μία από τις δίδυμες κόρες τους

Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η μία από τις δίδυμες κόρες τους στο νοσοκομείο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δύσκολη στιγμή, καθώς αναγκάστηκαν να μεταφέρουν εσπευσμένα τη μία από τις δίδυμες κόρες τους στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού.

Η μικρή χρειάστηκε άμεσα ιατρική φροντίδα, καθώς έσπασε το πόδι της. Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε την είδηση με τους ακολούθους της μέσω του Instagram, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο που δείχνει τον Σάκη Τανιμανίδη να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή τραυματισμένη τους κόρη.

Ανάρτηση στο Instagram χωρίς λεπτομέρειες

Αν και η Χριστίνα Μπόμπα δεν αποκάλυψε ποια από τις δύο κόρες τους τραυματίστηκε, το κοινό έμαθε από το σχετικό story ότι το τραυματισμένο κοριτσάκι έχει γύψο στο πόδι του. Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα ή την κατάσταση της μικρής.

Ο τραυματισμός της μικρής κατά τη διάρκεια παιχνιδιού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή τραυματίστηκε ενώ έπαιζε, ωστόσο το ζευγάρι παραμένει ήρεμο και προσεκτικό. Ο τραυματισμός της δεν θεωρείται σοβαρός, αλλά οι γονείς της παρακολουθούν στενά την κατάσταση για να διασφαλίσουν πως θα αναρρώσει ομαλά και χωρίς επιπλοκές.

Πρώτη φορά γονείς από τον Ιούνιο του 2023

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιούνιο του 2023, όταν υποδέχτηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον νέο τους ρόλο, με μικρές και μεγάλες χαρές, αλλά και με περιστατικά όπως αυτό, που τους φέρνουν αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις στην καθημερινότητά τους ως γονείς.

Exit mobile version