Χωρισμός για Φραγκολιά – Πατσιώτη! Η απάντηση του Κώστα σε ερώτηση της Τσιμιτσιλή το επιβεβαίωσε – Τι δήλωσε η Πατσιώτη

Ο χωρισμός του Κώστα Φραγκολιά με τη Δώρα Πατσιώτη επιβεβαιώνεται μέσα από έμμεσες απαντήσεις και δηλώσεις που έγιναν στα μέσα ενημέρωσης. Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν όταν ο Κώστας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και απέφυγε να σχολιάσει τα προσωπικά του, ενώ η Δώρα έκανε unfollow τον Κώστα στο Instagram, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια.

Απάντηση του Κώστα Φραγκολιά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην εκπομπή Breakfast@star, ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε αντιμέτωπος με ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει. Η παρουσιάστρια, μη μπορώντας να αγνοήσει το επίκαιρο θέμα, ρώτησε τον Κώστα για τις δυσκολίες που φαίνεται να αντιμετωπίζει η σχέση του με τη Δώρα Πατσιώτη.

«Από χθες όλοι σε αναζητούν για να σε ρωτήσουν για την προσωπική σου ζωή. Είσαι ένα άτομο που έχει κάνει μια επιλογή, διατηρείς μια γνωστή σχέση, και υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτή η σχέση αντιμετωπίζει δυσκολίες», του ανέφερε η Σταματίνα, φέρνοντάς τον σε μια άβολη θέση.

Ο Κώστας απάντησε με ψυχραιμία, επιλέγοντας να μην εισέλθει σε λεπτομέρειες: «Δεν επιθυμώ να σχολιάσω κάτι. Ουδέν σχόλιο! Άκουσα και μερικά παράξενα πράγματα. Αν χρειαστεί να εκφράσω άποψη, θα το κάνω στην δίωρη εκπομπή μου, φυσικά. Δεν μου ταιριάζει να συζητώ για την προσωπική μου ζωή στο δρόμο, ούτε το θεωρώ κατάλληλο».

Η Σταματίνα, αντιλαμβανόμενη τη διπλωματική του στάση, του απάντησε πως αυτή η αντίδραση ενισχύει τις φήμες: «Επειδή προέρχεσαι από το χώρο, καταλαβαίνεις ότι η απάντηση “ουδέν σχόλιο” ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει. Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά».

Ο Κώστας, ωστόσο, διατήρησε τη στάση του, εξηγώντας ότι όποιος επικοινώνησε μαζί του πήρε την ίδια απάντηση: «Όποιος επικοινώνησε μαζί μου τους είπα πείτε ό,τι θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν πρόκειται να κρατήσω μούτρα».

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη Σταματίνα να κλείνει την κουβέντα, υπονοώντας ότι ο Κώστας δεν έχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο να πει: «Εγώ καταλαβαίνω ότι είσαι σε φάση που δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο».

Η αντίδραση της Δώρας Πατσιώτη

Μετά τις φήμες χωρισμού, τα βλέμματα στράφηκαν και στη Δώρα Πατσιώτη, η οποία προκάλεσε ακόμα περισσότερες συζητήσεις με την κίνησή της να κάνει unfollow τον Κώστα στο Instagram. Η εκπομπή Super Κατερίνα ήρθε σε επικοινωνία με τη Δώρα, η οποία φάνηκε αρκετά φειδωλή στις δηλώσεις της. Δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού, αλλά δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι έκανε unfollow.

«Δεν θέλω να πω κάτι παρά μόνο ότι το unfollow φάνηκε και το είδαν κάποιοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να το αρνηθώ γιατί έχει γίνει. Μένω εκεί και δεν θέλω να πω κάτι άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτά τα ερωτηματικά για την κατάσταση της σχέσης τους.

Οι δηλώσεις των δύο, αν και προσεκτικές, ενίσχυσαν τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους, με το κοινό να αναμένει περαιτέρω εξελίξεις.

Exit mobile version