Χωρίς τα παιδιά του το ετήσιο μνημόσυνο του Αίαντα Μανθόπολου στην Παιανία – Αυτός είναι ο λόγος (video)

Μανθόπουλο

Το ετήσιο μνημόσυνο του Αίαντα Μανθόπουλου στην Παιανία πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία των παιδιών του

Σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 17:00 το απόγευμα, στο Α’ Κοιμητήριο της Παιανίας, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν του Αίαντα Μανθόπουλου. Τα κοντινά του πρόσωπα συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τη μνήμη του και να αποδείξουν πως ο αγαπημένος τους δεν έχει ξεχαστεί ούτε για μια στιγμή από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός και στενός φίλος του εκλιπόντος, Ιάκωβος Μυλωνάς, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του ALPHA για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το μνημόσυνο, καθώς και για την οικογένεια του Αίαντα.

Η απουσία των παιδιών του από το μνημόσυνο

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Μυλωνάς προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη για το μνημόσυνο, εξηγώντας ότι, παρά το γεγονός ότι όλα τα μέλη της οικογένειας είχαν προσκληθεί, τα παιδιά του Αίαντα Μανθόπουλου δεν θα παρευρεθούν. Αντίθετα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη τελέσει ξεχωριστό μνημόσυνο για τον πατέρα τους στη Λάρισα.

Η πρωτοβουλία της Ελισάβετ Σταματοπούλου

Το μνημόσυνο στην Παιανία οργανώνεται από την τελευταία σύντροφο του εκλιπόντος, την Ελισάβετ Σταματοπούλου. Ο Μυλωνάς δήλωσε στην εκπομπή: «Το μνημόσυνο το κάνει η Ελισάβετ, η οποία ήταν η σύντροφός του, και είναι καλεσμένοι όλοι οι φίλοι και όσοι τον αγαπούσαν». Αναφέρθηκε επίσης στην απουσία των παιδιών του Μανθόπουλου, λέγοντας: «Δεν νομίζω να είναι τα παιδιά του. Νομίζω ότι έχει γίνει ξεχωριστό μνημόσυνο στη Λάρισα».

Η σχέση με την πρώην σύζυγό του

Ο Μυλωνάς προχώρησε σε μια αναφορά στη νομική κατάσταση της οικογένειας του Αίαντα Μανθόπουλου, εξηγώντας ότι, παρά το γεγονός ότι ο εκλιπών δεν είχε χωρίσει επίσημα από την πρώην σύζυγό του, εκείνη παραμένει νομικά σύζυγός του. «Από τη στιγμή που ο Αίας δεν πήρε διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Εφόσον δεν αφέθηκε διαθήκη και δεν υπήρξε διαζύγιο, ό,τι έχει, έχει να κάνει με τα παιδιά και τη γυναίκα του», δήλωσε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.






Παρά τις προσωπικές δυσκολίες και τις νομικές πτυχές που ενδέχεται να περιπλέκουν την οικογένεια, η Ελισάβετ Σταματοπούλου φαίνεται να αναλαμβάνει την ευθύνη της τιμής προς τον Αίαντα Μανθόπουλο και οργανώνει το μνημόσυνο για να θυμίσει σε όλους το αποτύπωμα που άφησε στις ζωές των κοντινών του ανθρώπων.

Exit mobile version