Χαλαρές στιγμές για την Αθηνά Οικονομάκου και τα παιδιά της: Στο Γύθειο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου – «Η ζωή μου» (φωτο)

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου χαλαρώνει στο Γύθειο με τα παιδιά της για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε να περάσει αυτές τις ημέρες στη γενέτειρά της, συνοδευόμενη από την κόρη της, Σιέννα, και τον γιο της, Μάξιμο. Με χαλαρή διάθεση, μοιράστηκε στιγμές από το ταξίδι της στα social media, αναρτώντας τρυφερά στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στην παραλία.

Οικογενειακές στιγμές στο Γύθειο

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την οικογένειά της, επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο, για το τριήμερο της εθνικής επετείου. Σε φωτογραφία που ανάρτησε, φαίνεται να περπατάει στην παραλία με τα παιδιά της, γράφοντας στη λεζάντα «Η ζωή μου», αποτυπώνοντας την αφοσίωση και την αγάπη της για τα παιδιά της.

Η στήριξη του συντρόφου της, Φίλιππου

Η ηθοποιός, σε προηγούμενες δηλώσεις της, έχει μιλήσει για την κοινή προσπάθεια που καταβάλλει με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στην ανατροφή των παιδιών τους. «Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει» είχε δηλώσει η ηθοποιός, δείχνοντας τη δύναμη της οικογενειακής υποστήριξης και συνεργασίας.

Η φωτογραφία που ανέβασε

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου περιλάμβανε μια όμορφη φωτογραφία με τα παιδιά της, που περπατούν μαζί δίπλα στη θάλασσα. Η εικόνα αυτή αντικατοπτρίζει την αρμονία και την ηρεμία των οικογενειακών στιγμών στο φυσικό περιβάλλον της ιδιαίτερης πατρίδας της.

Exit mobile version