Αυτή είναι η 20χρονη καλλονή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος

Μις Υφήλιος

Η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι η νέα πρέσβειρα ομορφιάς που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe 2024. Γνωστή από την παρουσία της σε δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα, η 20χρονη καλλονή ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με υπερηφάνεια σε ένα από τα πιο διάσημα καλλιστεία του πλανήτη.

«Είμαι τόσο περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μια τέτοια παγκόσμια διοργάνωση» ανέφερε μεταξύ άλλων η Χριστιάννα, δείχνοντας την χαρά της για την ευκαιρία να λάβει μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.

Η Χριστιάννα Κατσιέρη και ο ρόλος της ως εκπρόσωπος της Ελλάδας

Η Χριστιάννα Κατσιέρη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, κερδίζοντας αναγνώριση για το στυλ και την προσωπικότητά της. Τώρα, έχει την ευκαιρία να λάμψει ξανά, αυτή τη φορά στο διεθνές προσκήνιο, καθώς θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Universe, που φέτος θα διεξαχθεί στην Πόλη του Μεξικού στις 16 Νοεμβρίου 2024.

«Η μεγάλη μέρα»

Η Χριστιάννα, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την υπερηφάνειά της για τη συμμετοχή της σε αυτό το παγκόσμιο γεγονός. «Αισθάνομαι απίστευτη τιμή και είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μια γεύση από την επίσημη φωτογράφισή μου για τη Μις Υφήλιος!» δήλωσε, ανεβάζοντας φωτογραφία της με την χαρακτηριστική κορδέλα και το στέμμα του διαγωνισμού.

Ποια είναι η Χριστιάννα Κατσιέρη

Η Χριστιάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, με σπουδές στην αισθητική και δερματολογία στην Κύπρο. Έχει ήδη αποδείξει τη δυναμική της στον χώρο της μόδας και των καλλιστείων, καθώς το 2022 κέρδισε τον τίτλο της MISS GS Hellas και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό MISS Earth.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, είναι ένα άτομο που αγαπά τον ανταγωνισμό και πάντα θέτει ως στόχο να είναι η πρώτη σε ό,τι κάνει. Αυτή η φιλοδοξία της την έχει οδηγήσει στο να διεκδικεί με πάθος τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται, με το Miss Universe να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της.

Η στήριξη των GS Hellas

Η συμμετοχή της Χριστιάννας στον διεθνή διαγωνισμό συνοδεύεται από την υποστήριξη του θεσμού των GS Hellas. Ο πρόεδρος, Γιώργος Κούβαρης, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που ο θεσμός των GS HELLAS, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στέλνει μία ακόμη διεθνή πρέσβειρα ομορφιάς για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην κορωνίδα των Παγκοσμίων διαγωνισμών ομορφιάς, τα MISS UNIVERSE 2024. Οι κριτικές για τη συμμετοχή μας είναι εξαιρετικές και προσδοκούμε σε ένα δυνατό αποτέλεσμα».

Η Χριστιάννα Κατσιέρη συνεχίζει να προετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα, με ελπίδες και όνειρα να κάνει τη χώρα της περήφανη στην παγκόσμια σκηνή.

Δείτε φωτογραφίες:

Exit mobile version