Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκάδα: Παιδιά νόμιζαν πως είδαν χελώνα όμως όλοι πάγωσαν όταν κατάλαβαν τι ήταν αυτό που κοιτούσαν

Μια σοκαριστική υπόθεση συγκλονίζει τη Λευκάδα, όταν παιδιά που έπαιζαν στην παραλία του Κάστρου αντίκρισαν κάτι που τους φάνηκε αρχικά σαν χελώνα. Η αθώα περιέργεια τους γρήγορα μετατράπηκε σε φρίκη, καθώς συνειδητοποίησαν τι ακριβώς είχαν μπροστά τους.

Τα παιδιά, ενθουσιασμένα, έτρεξαν προς το αντικείμενο που επέπλεε στη θάλασσα, νομίζοντας ότι βρήκαν μια χελώνα. Όμως, η αλήθεια που ανακάλυψαν ήταν απείρως πιο τρομακτική: αντί για ζώο, αυτό που η θάλασσα είχε ξεβράσει ήταν μέλος ανθρώπινου σώματος. Η θέα ήταν αποτρόπαια, καθώς επρόκειτο για το κάτω μέρος ενός πτώματος που φαινόταν να ανήκει σε παιδί.

Μακάβριο εύρημα στη Λευκάδα

Η φρίκη που έζησαν τα παιδιά μεταδόθηκε γρήγορα στους ενήλικες της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το σώμα ανήκει πιθανότατα σε παιδί και ήταν ντυμένο, κάτι που έκανε το θέαμα ακόμη πιο σοκαριστικό. Το πτώμα, όμως, ήταν μισό, καθώς το μόνο που είχε ξεβραστεί ήταν το τμήμα από τη μέση και κάτω.

Αστυνομικές έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας

Οι αξιωματικοί του λιμενικού και η αστυνομία έφτασαν γρήγορα στην παραλία του Κάστρου για να ερευνήσουν το περιστατικό και να μεταφέρουν το πτώμα για περαιτέρω ιατροδικαστική εξέταση. Αν και η υπόθεση είναι ακόμα υπό διερεύνηση, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι το παιδί ενδέχεται να ήταν μετανάστης που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ναυαγίου.

Το Λιμενικό Λευκάδας συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό αυτό περιστατικό. Η υπόθεση έχει προκαλέσει θλίψη και σοκ τόσο στους κατοίκους όσο και σε όσους έμαθαν για το φρικτό αυτό συμβάν.

Exit mobile version