Αποκάλυψη σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός μέλος στη σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική (video)

Συνελήφθη ηθοποιός ως μέλος της συμμορίας που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική

Πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα είχε συμμετάσχει και στη γνωστή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», φέρεται πως βρέθηκε από την αστυνομία κατά την εξιχνίαση της υπόθεσης με τα κλεμμένα ΙΧ στην Αττική.

Όπως αποκαλύπτει το lawandorder, Ν.Γ, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που έκοβε τα αυτοκίνητα που έκλεβαν και έπαιρνε τα ανταλλακτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμορία που συνελήφθη είχε κλέψει και τη μοτοσικλέτα του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Στάθη Ταυλαρίδη.

Πώς είχε στηθεί η οργάνωση

Μια πραγματική μονάδα κάθετης παραγωγής παράνομων-παραποιημένων αυτοκινήτων είχαν στήσει δυο αδέλφια με έδρα τα δυτικά προάστια και κέρδος σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ να αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Η συμμορία των έξι εισήγαγε από το εξωτερικό αυτοκίνητα και στη συνέχεια ο «εκτελεστικός βραχίονας» αναλάμβανε να κλέψει ένα ακριβώς όμοιο ΙΧ προκειμένου να το «κλωνοποιήσουν».

Αμέσως μετά τα μέλη της συμμορίας παραποιούσαν τα στοιχεία και τα διοχέτευαν στην αγορά. Από την έρευνα της Ασφάλειας, σε συνδυασμό με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν φτιάξει μια ομάδα, με προοπτική διαρκούς και σχεδιασμένης δράσης αποσκοπώντας στην τέλεση διακεκριμένων κλοπών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με ιδιαίτερα αυξημένη αγοραστική ζήτηση.






Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Exit mobile version