Αποκάλυψη ΣΟΚ απο Μάνο Δασκαλάκη: «Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας»

δασκαλάκη

Σοκ έχουν προκαλέσει οι διαπιστώσεις της ψυχολόγου, που διορίστηκε ως ειδική πραγματογνώμονας από την ανακρίτρια και αφορούν την ψυχοσύνθεση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (30/6) η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας με την ψυχολόγο μεταξύ άλλων περιέγραψε τη σχέση του αλλά και της συζύγου με τα τρία νεκρά παιδιά τους.

«Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 30χρονος πατέρας υπογραμμίζοντας πως σε καμία περίπτωση η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τη δεύτερη κόρη τους.

«Η Τζωρτζίνα είδε να χαστουκίζω τη μητέρα της» συμπλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Ήταν φανερό ένα πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ό,τι γίνεται με τη σύζυγό του»
Στο πόρισμά της για τον Μάνο Δασκαλάκη, η ψυχολόγος σημειώνει αρχικά πως «Συνοψίζοντας με τις συνεδρίες με τον πατέρα, φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Είχε, τόσο στη διάρκεια των συναντήσεών μας, όσο και γενικότερα, μια συγκαταβατική στάση. Ήταν φανερό ένα πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ό,τι γίνεται με τη σύζυγό του. Φάνηκε να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα».

«Μοιάζει να μην επιμένει ιδιαίτερα όταν δεν παίρνει αυτό που αναμένει, όχι τόσο γιατί αποδέχεται το να μην παίρνει αυτό που επιθυμεί, όσο γιατί μοιάζει να επενδύει και να αποεπενδύει πολύ γρήγορα από τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τις σχέσεις με τους άλλους, ακόμα και με σημαντικούς άλλους, όπως τα παιδιά του» αναφέρει.

«Απουσία συναισθήματος, ενοχής και ανάμνησης»

Χαρακτηριστικό είναι ότι, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, ο Μάνος Δασκαλάκης «περιέγραψε τη ζωή της οικογένειάς του, με τρία παιδιά που έφυγαν από τη ζωή, με ένα απρόσφορο συναίσθημα. Φαίνεται να κάνει μια προσπάθεια καταστολής των συναισθημάτων του. Υπάρχει απουσία συναισθήματος, ενοχής και ανάμνησης», καταγράφει η ψυχολόγος.

«Σε πολλά σημεία ήταν φανερή η σύγχυση ορίων ποιος είναι ο ενήλικας και ποιος το παιδί. Φαίνεται να μην έχει επαφή με το συναίσθημά του και κάνει φυγές στην προσπάθειά του να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει» συμπληρώνει.

Exit mobile version