Άντζελα Δημητρίου: «Με έχουν βιάσει όταν ήμουν 14 χρονών [video]

antzela dhmhtriou dimitriou Άντζελα Δημητρίου

Σε μια συγκινητική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος, η Άντζελα Δημητρίου, διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, προχώρησε σε μια σπάνια και βαθιά εξομολόγηση για μια τραυματική εμπειρία από το παρελθόν της. Η καλλιτέχνιδα μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία του βιασμού της όταν ήταν μόλις 14 ετών, αναδεικνύοντας τη σημασία της ψυχικής ανθεκτικότητας και της προσπάθειας για αυτοβελτίωση μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Αναπάντεχη αποκάλυψη: Η τραυματική εμπειρία στα 14

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Άντζελα Δημητρίου βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της: «Καταρχήν, πρέπει να το ξέρεις. Με έχουν βιάσει. Όχι στη δουλειά, 14 χρονών ήμουν», δήλωσε, κάνοντας μια δραματική αποκάλυψη που συγκίνησε το κοινό. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως ο βιασμός αυτός συνέβη όταν την αρραβώνιασε ο πατέρας της με τη βία, λέγοντας πως πρόκειται για μια «μεγάλη ιστορία».

Η μάχη με τον θυμό και η θεραπευτική διαδικασία

Η τραυματική αυτή εμπειρία άφησε βαθιές πληγές στη Δημητρίου, η οποία εξομολογήθηκε ότι έχει καταφύγει στη βοήθεια ψυχαναλυτή για να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. «Έχω μιλήσει με ψυχαναλυτή και έχω ακόμα πολύ θυμό μερικές φορές», είπε, αναγνωρίζοντας ότι η διαδικασία θεραπείας και αποδοχής δεν είναι εύκολη. Παρόλο που παραδέχεται ότι εξακολουθεί να έχει θυμό, η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αποδεχτεί αυτό το συναίσθημα ως κομμάτι της ζωής της.

Η εσωτερική δύναμη και η εξέλιξη μέσα από τον πόνο

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Άντζελα Δημητρίου τονίζει την προσωπική της ανάπτυξη μέσα από αυτές τις εμπειρίες. «Τον εαυτό μου τον καμαρώνω, γιατί μέσα από όλα αυτά έγινα πολύ σκληρή και πολύ δυνατή», ανέφερε, δείχνοντας τη δύναμη και την ανθεκτικότητα που ανέπτυξε. Η ίδια παραδέχεται ότι συχνά επιβαρύνει τον εαυτό της ψυχολογικά, αλλά αυτό την έχει βοηθήσει να εξελιχθεί.

Η σχέση με την εκπαίδευση και η αντίληψη της κοινωνίας

Η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε επίσης στη σχολική της εκπαίδευση και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε από την κοινωνία. Παρόλο που έχει τελειώσει μόνο το δημοτικό, σημείωσε ότι αυτό δεν την εμπόδισε στην καριέρα της. «Με έχουν χλευάσει χιλιάδες φορές που δεν πρόλαβα να βγάλω ένα σχολείο», δήλωσε. Ωστόσο, επεσήμανε πως η έλλειψη τυπικής εκπαίδευσης δεν έχει καμία σχέση με την επιτυχία της στο τραγούδι: «Πες μου εσύ, τι δουλειά έχει το τραγούδι με τη μόρφωση. Καμία».

@ellinas_ellas #meeto #mee #to #angela #antzeladimitriou #tet #a #tet #interview #sok #shok #angel #angela #lady#vir #greektiktok #greecetiktok #confession #of #heard #the #b#soul #tasos #angela #interview ♬ πρωτότυπος ήχος – ΕΛΛΗΝΑΣ_ΕΛΛΑΣ
Exit mobile version