Κάθε άντρας θα ήθελε τη Δέσποινα Μοιραράκη: «Όποιος κι αν έρθει στη ζωή μου, ο Γιάννης θα είναι πάντα εδώ» (video)

Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη, γνωστή για τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητά της, μίλησε πρόσφατα με συγκίνηση για τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη, και τον ανεκτίμητο ρόλο που κατέχει στη ζωή της, ακόμα και μετά τον θάνατό του. Στην εκπομπή «Buongiorno», η επιχειρηματίας χαλιών μοιράστηκε το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση υγείας του συζύγου της, αλλά και το πώς προσεγγίζει τη ζωή με θάρρος και αισιοδοξία.

Μια ζωή γεμάτη αγάπη και αποδοχή

Μιλώντας για τον σύζυγό της, η Δέσποινα αποκάλυψε ότι είχε πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής του, αλλά προσπάθησε να τον διατηρήσει αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. Η ίδια φρόντισε να μην αντιληφθεί εκείνος την αλήθεια, δίνοντάς του ελπίδα για το μέλλον. «Τέσσερις μήνες πριν, έμαθα πως δε θα ζήσει ο Γιάννης, και το ήξερα μόνο εγώ. Έκανα λοιπόν έργο ζωής, που δεν του το έδωσα να το καταλάβει… Βλέποντας πως κάνω σχέδια για το μέλλον σκεφτόταν πως για να κάνει σχέδια η Δεσποινούλα, δε θα συμβεί κάτι κακό». Η Δέσποινα δεν έκρυψε πόση ψυχική δύναμη χρειάστηκε για να παραμείνει δυνατή, δίνοντάς του καθημερινή στήριξη και αγάπη, σε σημείο που ακόμα και «το θηρίο που ξέρατε όλοι, έλιωνε στα χέρια μου».

Η σκέψη του Γιάννη ζωντανή στην καρδιά της

Η Δέσποινα εξήγησε πως, ακόμα και αν βρεθεί κάποιος άλλος σύντροφος στη ζωή της, ο Γιάννης θα παραμείνει στην καρδιά της. Με αποφασιστικότητα δήλωσε: «Ό,τι και να μου συμβεί στη ζωή και όποιος άντρας κι αν έρθει, ο Γιάννης θα είναι πάντα εδώ». Αναζητά έναν άνθρωπο που θα κατανοήσει και θα εκτιμήσει την ψυχή της, κι αν αυτός βρεθεί, δηλώνει πως θα του δώσει όλη την αγάπη και την ενέργεια που μπορεί να προσφέρει.

Δύναμη και πρότυπο για όλους

Κλείνοντας, η Δέσποινα τόνισε τη σημασία της προσωπικής δύναμης, λέγοντας ότι έχει χρέος να παραμένει δυνατή, τόσο για την ίδια όσο και για το κοινό που την ακολουθεί. Η επιχειρηματίας επισήμανε ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται να ξέρει όσα περνάει στην προσωπική της ζωή, αφού η επιλογή της είναι να προσφέρει ένα παράδειγμα δύναμης και αντοχής. «Με ήθελε να είμαι δυνατή και θα συνεχίσω να είμαι δυνατή… Θέλω να δώσω ένα παράδειγμα σε όλο τον κόσμο, να είμαστε δυνατοί και να προχωράμε», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι η αναγέννηση και η δύναμη πρέπει να έρχονται εκ των έσω.

Exit mobile version