Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρή 38χρονη εγκυμονούσα σε τροχαίο δυστύχημα – Συγκρούστηκε με περιπολικό (φωτο)

police-αστυνομία-astynomia

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, προκαλώντας το θάνατο μιας 38χρονης εγκύου και του αγέννητου μωρού της σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Το συμβάν συνέβη γύρω στις 6:15 μ.μ., κοντά στη διασταύρωση με την Kidbrooke Park Road στο Eltham, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Τροχαίο με …περιπολικό

Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα όταν το αυτοκίνητο της 38χρονης συγκρούστηκε με ένα περιπολικό της αστυνομίας. Το περιπολικό, όπως αναφέρθηκε, δεν είχε διακριτικά, ενώ δύο αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς και έλαβαν εξιτήριο αργότερα.

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το London’s Air Ambulance έφτασαν άμεσα στο σημείο για να προσφέρουν βοήθεια. Παρόλα αυτά, η γυναίκα και το αγέννητο παιδί της δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες – «Αυτή είναι η γυναίκα μου! Είναι έγκυος!» 

34χρονος αυτόπτης μάρτυρας, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα έστριβε στο αθλητικό κέντρο Sutcliffe Park όταν ένα αστυνομικό αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά «οδηγούσε στη λάθος πλευρά του δρόμου» συγκρούστηκε μαζί της.

Είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA: «Τέσσερα αυτοκίνητα της αστυνομίας είχαν αναμμένα τα φώτα τους στο δρόμο(έκφραση: κοιτούσαν να κάνουν αγώνα). Η ταχύτητα που έκαναν – δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Ένα από τα αυτοκίνητα την εμβόλισε και αναποδογύρισε τρεις φορές. Το αυτοκίνητό της συνετρίβη πολύ άσχημα».

Ο αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ένας άνδρας βγήκε τρέχοντας από το αθλητικό κέντρο φωνάζοντας: «αυτή είναι η γυναίκα μου» και «είναι έγκυος».

Έρευνες

Η Met ενημέρωσε ότι οι πλησιέστεροι συγγενείς της γυναίκας έχουν ήδη ειδοποιηθεί, ενώ το Ανεξάρτητο Γραφείο Αστυνομικής Συμπεριφοράς (IOPC) έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος. Η έρευνα αυτή θα αποσκοπεί στο να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης, ενώ οι αρχές δεσμεύονται να συνεργαστούν πλήρως με τις έρευνες.

Ο επιθεωρητής Trevor Lawry, ο οποίος έχει την ευθύνη της αστυνόμευσης στην περιοχή του Γκρίνουιτς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους της γυναίκας που έχασαν τους αγαπημένους τους κάτω από αυτές τις τραγικές συνθήκες».

Δυσκολίες στην κυκλοφορία και ευχαριστίες για την υπομονή των πολιτών

Ο κ. Lawry ανέφερε επίσης ότι το σημείο της σύγκρουσης θα παραμείνει κλειστό για κάποιο διάστημα προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες, ενώ ευχαρίστησε τους οδηγούς για την υπομονή τους και ζήτησε να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές.

Φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος:

Exit mobile version