Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή η 19χρονη Μαριάννα Σάββα – Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί

Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η 19χρονη Μαριάννα Σάββα – Αναπαύσου εν ειρήνη

Μία βαθιά θλίψη έχει σκεπάσει την κυπριακή κοινότητα της Αγγλίας, μετά την είδηση της απώλειας της 19χρονης Μαριάννας Σάββα. Η νεαρή κοπέλα έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, σε ηλικία μόλις 19 ετών, αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό στις καρδιές των αγαπημένων της.

Ανακοίνωση της οικογένειας

Η οικογένεια της Μαριάννας εξέδωσε ανακοίνωση, εξηγώντας ότι η νεαρή έπασχε από την σπάνια ασθένεια Θρομβωτική Θρομβοπενική Πορφύρα (TTP), η οποία στάθηκε μοιραία. Το κείμενο της ανακοίνωσης ήταν γεμάτο πόνο και αγάπη, καθώς αναφέρθηκαν στην αδόκητη απώλεια της νεαρής κοπέλας.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας κόρης, εγγονής, αδελφής, βαφτιστήρας, ανιψιάς και ξαδέρφης Μαριάννας Σάββα, που έφυγε από τη ζωή λόγω της Θρομβωτικής Θρομβοπενικής Πορφύρας (TTP), την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, σε ηλικία μόλις 19 ετών».

Η οικογένειά της τόνισε πως αφήνει πίσω τους γονείς της, Μάριο και Νίκη, τον αδελφό της, Στέφανο, τις γιαγιάδες της, Νίκη και Σου, τον παππού της, Άλαν, τον νονό της, Σάββα, καθώς και πολλούς άλλους συγγενείς και φίλους.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος

Η Μαριάννα δεν ήταν απλώς ένα νέο κορίτσι, αλλά ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη, πάντα έτοιμη να προσφέρει στους γύρω της. Με το λαμπερό της χαμόγελο και την ευφυΐα της, κατάφερνε να φωτίζει το χώρο όπου κι αν βρισκόταν. Ήταν ιδιαίτερα επιμελής και είχε ήδη περάσει με επιτυχία τον πρώτο χρόνο των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Reading, όπου σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η οικογένειά της ανέφερε ότι «τώρα θα επανενωθεί με τον παππού της Στέφανο στον παράδεισο, όπου θα την κρατά από το χέρι».

Οι τελευταίες στιγμές αποχαιρετισμού

Η κηδεία της 19χρονης Μαριάννας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Freezy Water, στην περιοχή Enfield, στις 10 το πρωί. Η ταφή θα ακολουθήσει στο κοιμητήριο Strayfields, στο Lavender Hill, Enfield, στις 12 το μεσημέρι. Επιπλέον, η οικογένεια ενημέρωσε πως θα ανακοινωθεί χώρος παρηγοριάς την ίδια μέρα. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν λουλούδια.

«Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί σε αιώνια ειρήνη, αγαπημένε μας άγγελε», καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Exit mobile version