Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: Ο εθνικός μας σταρ παντρεύτηκε τον Στέφανο της καρδιάς του

εθνικός σταρ

Ο «εθνικός μας σταρ» Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, ο οποίος πλέον φέρει το όνομα Ανδρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης, παντρεύτηκε χθες τον επί σειρά ετών σύντροφό του, Στέφανο, σε μια συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε με πολιτικό γάμο στη Νέα Ερυθραία. Ο γνωστός από την εκκεντρική του παρουσία και τις εμφανίσεις του στην ελληνική τηλεόραση, αν και συνήθιζε να προκαλεί με την προσωπικότητά του, αυτή τη φορά άφησε το συναίσθημα να κυριαρχήσει.

Η τελετή και οι αγαπημένοι φίλοι

Ο γάμος έγινε στη Βίλα Κώστα, παρουσία φίλων και συγγενών, ενώ τρεις στενοί φίλοι στάθηκαν δίπλα τους ως κουμπάροι. Η Ελένη Χουντούρη, θεία του Στέφανου, ο Ευστάθιος Βλαχούλης, γιος της αείμνηστης προέδρου του Ekali Club Χριστίνας Βλαχούλη, και ο πυροσβέστης Νικόλαος Λύτρας, ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν το ζευγάρι σε αυτή τη σημαντική στιγμή.

Με ένα μπουκέτο από λευκά λίλιουμ στα χέρια, ο «εθνικός σταρ» προχώρησε προς τον σύντροφό του, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του. Τα δάκρυα έτρεξαν στα μάτια του όχι μόνο για τον σημαντικό αυτόν δεσμό, αλλά και γιατί η μέρα του γάμου συνέπιπτε με την επέτειο των γονιών του, οι οποίοι πλέον δεν είναι στη ζωή.

Το όνειρο του ακτιβιστή και οι δυσκολίες

«Περίμενα με μεγάλη αγωνία αυτήν τη στιγμή», δήλωσε συγκινημένος ο Ανδρέας. Όπως ο ίδιος τόνισε, η ζωή του υπήρξε συνδεδεμένη με την ενεργή συμμετοχή του στις πορείες και τους αγώνες για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. «Ήθελα ο γάμος μου να είναι ο πρώτος μετά το νομοσχέδιο στην Ελλάδα, όμως οι δυσκολίες της σχέσης μου δεν το επέτρεψαν. Αυτή είναι η τρίτη φορά που παντρεύομαι τον ίδιο άνδρα. Οι δύο πρώτες ήταν με σύμφωνο και η τελευταία με πολιτικό γάμο», ανέφερε.

Η τελετή περιλάμβανε φωτογραφίες των ανθρώπων που αγάπησαν και στήριξαν το ζευγάρι στη ζωή τους, όπως οι γονείς του Ανδρέα και η γιαγιά του Στέφανου, που τους μεγάλωσε, αλλά πλέον δεν είναι πια μαζί τους. Το ζευγάρι ένιωσε ότι οι αγαπημένοι τους ήταν παρόντες, έστω και μέσα από φωτογραφίες.

Πριν από λίγες ημέρες, η εφημερίδα «Espresso» είχε αποκαλύψει το χαρμόσυνο γεγονός με αποκλειστική είδηση, δημοσιεύοντας τη γαμήλια αγγελία του ζευγαριού. Στην αγγελία αναφερόταν: «Ο Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Στέφανος του Γεωργίου και της Πλουμού, το γένος Κωττατή, που γεννήθηκε στη Χίο και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, και ο Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Ανδρέας του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας, το γένος Κουτσομιχάλη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στη Νέα Ερυθραία».

Exit mobile version