Άγρια συμπλοκή με Ρομά: Χτυπούσαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και εμβόλισαν μητέρα με βρέφος!

Νίκαια

Άγρια συμπλοκή Ρομά στην Καλαμάτα: Επίθεση με βαριοπούλα και τραυματισμός μητέρας με βρέφος

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Καλαμάτα το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10), όταν δύο αυτοκίνητα με επιβάτες Ρομά συγκρούστηκαν. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια βίαιη συμπλοκή μεταξύ των επιβατών, προκαλώντας τρόμο σε μια μητέρα που βρέθηκε στο στόχαστρο της επίθεσης.

Η ένταση ξεκινά αμέσως μετά το τρακάρισμα

Αμέσως μετά τη σύγκρουση των οχημάτων, η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου. Οι επιβάτες του ενός οχήματος άρχισαν να επιτίθενται στο άλλο, χρησιμοποιώντας μια βαριοπούλα για να προκαλέσουν ζημιές. Η κατάσταση εξελίχθηκε με τρομακτική ταχύτητα, καθώς η βία κλιμακώθηκε.

Μια μητέρα και το βρέφος της στο επίκεντρο

Στο όχημα που δεχόταν την επίθεση επέβαινε μια γυναίκα μαζί με το βρέφος της. Αντιλαμβανόμενη τον άμεσο κίνδυνο για την ασφάλεια του παιδιού της, η μητέρα πανικοβλήθηκε. Ένιωσε ότι έπρεπε να απομακρυνθεί άμεσα και εγκατέλειψε το όχημά της, τρέχοντας για να σώσει το παιδί της.

Η καταδίωξη και η τραγική κατάληξη

Όμως, η απόδραση της μητέρας δεν ήταν αρκετή για να τη σώσει από την επίθεση. Ένας από τους δράστες την κυνήγησε με το αυτοκίνητό του και την εμβόλισε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Η μητέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Οι δράστες της επίθεσης εγκατέλειψαν τη σκηνή και εξαφανίστηκαν, και αυτή τη στιγμή οι Αρχές βρίσκονται σε αναζήτησή τους. Οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπαίτιους και να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Exit mobile version