Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδί και τώρα ανακοίνωσαν νέο ευχάριστο γεγονός

Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση συνεχίζουν να κερδίζουν την προσοχή του κοινού, καθώς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετά τον γάμο τους και την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, το ζευγάρι μοιράστηκε πρόσφατα ακόμη ένα χαρμόσυνο νέο.

Η βάπτιση της κόρης τους στη Σκιάθο την ημέρα της γιορτής της Δήμητρας

Την κόρη τους, που ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο, βαπτίζουν το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, στη Σκιάθο. Ο τόπος επιλογής δεν ήταν τυχαίος, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει βαθιές ρίζες στο νησί, κι έτσι θέλησε να δώσει στην κόρη του αυτό το ιδιαίτερο πολιτιστικό δέσιμο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας, ένα ιστορικό μοναστήρι που προσδίδει έναν μοναδικό χαρακτήρα και συναισθηματική βαρύτητα στη στιγμή.

Ο νονός και ημερομηνία βάπτισης

Νονός της μικρής Ουρανίας-Μαρίας είναι ένας αγαπημένος ξάδελφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Νίκος Πρέκας, με τον οποίο ο γνωστός παρουσιαστής έχει στενή σχέση. Το γεγονός προκαλεί ενθουσιασμό τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στους φίλους του ζευγαριού που θα παρευρεθούν στην τελετή για να μοιραστούν αυτή τη χαρούμενη στιγμή.

Η έμπνευση πίσω από το όνομα

Η μικρή θα βαπτιστεί με το όνομα Ουρανία-Μαρία, μια επιλογή με ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι. Το πρώτο όνομα, Ουρανία, είναι αφιερωμένο στην αείμνηστη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ το δεύτερο, Μαρία, είναι αφιερωμένο στην Παναγία. Έτσι, μέσα από το όνομα της κόρης τους, διατηρούν ζωντανή τη μνήμη αγαπημένων τους προσώπων και θρησκευτικών παραδόσεων.

Λιτό και όμορφο προσκλητήριο

Το προσκλητήριο της βάπτισης είναι διακριτικό και κομψό, με μικρές φράουλες να κοσμούν το φόντο, συμβολίζοντας ίσως την απλότητα και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας. Η επιλογή του σχεδίου εντυπωσίασε τους καλεσμένους, καθώς αντανακλά την ταπεινότητα και την αυθεντικότητα του ζευγαριού.

Η Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας

Η Μονή Ευαγγελιστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, είναι γνωστή για την αρχιτεκτονική της και την ηρεμία του τοπίου της, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για τόσο σημαντικά οικογενειακά γεγονότα. Το Skiathoschannel δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το προσκλητήριο καθώς και στιγμιότυπα από το μοναστήρι, τα οποία αποτυπώνουν το μεγαλείο του χώρου και το σεβασμό της οικογένειας σε παραδοσιακές αξίες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το προσκλητήριο και τη Μονή Ευαγγελιστρίας.

Exit mobile version